POTPUNI PROLEĆNI KRAH: Jesenji šampion je u nastavku sezone neprepoznatljiv - bodove rasprodaje gde god stigne!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.03.2024

23:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve što je dobro urađeno tokom jeseni, upropašteno je u samo tri meča nastavka šampionata.

POTPUNI PROLEĆNI KRAH: Jesenji šampion je u nastavku sezone neprepoznatljiv - bodove rasprodaje gde god stigne!

Foto: FK Sloga Voganj

Fudbalski klub Sloga Voganj prvi deo šampionata u okviru Sremske lige okončao je na liderskoj poziciji sa skorom od 11 pobeda, jednog remija i tri poraza, što im je donelo jesenje lovorike sa bodom prednosti u odnosu na najbližeg pratioca, Šumar iz Ogara.

 

Nadali su se svi ljubitelji fudbala iz mesta u opštini Rima da crveno-beli već ove sezone mogu obezbediti plasman u viši stepen takmičenja, Vojvođansku ligu Jug, ali je sve što je dobro urađeno, upropašteno u samo 270 minuta prolećnog fudbala.

Premijerni susret u nastavku takmičenja doneo je gostovanje Partizanu u Vitojevcima i prva dva izgubljna boda, s obziroma da je meč okončan remijem 1:1, da bi već u narednoj rundi bio doživljen prvi neupsh na domaćem terenu. Bodove je odnela ekipa Srema iz Sremskih Mihaljevaca koja je slavila rezultatom 2:1.

Nakon navedenog meča doneta je odluka o smeni trenera Sveta Petkovića, ali "šok terapija" nije dala rezultat.

Fudbaleri Sloge su pod rukovodećom palicom novog trenera Zorana Marjanovića doživeli neuspeh na gostovanju u Popincima gde su doživeli neuspeh u meču protiv domaćeg Napretka rezultatom 2:0.

Foto: FK Sloga Voganj

Na početku zimskih priprema niko nije mogao ni da predpostavi da će ekipa doživeti potpuni rezultatski krah u samo 270 minuta

 

Kada se na sve navedeno doda da je Sloga i u poslednjem jesenjem kolu poražena, crni niz crveno-belih sada već iznosi četiri meča, usled čega je ekipa skliznula na treću poziciju Sremske lige, a bodovni zaostatak za vodećom Budućnosti iz Salaša Noćajskog, sada već iznosi (ne)dostižnih pet bodova.

Priliku da se vrate na pobednički koloseg Sloga Voganj će imati već narednog vikenda kada će na svom stadionu, pred zasigurno velikim brojem ljubitelja fudbala, dočekati Polet iz Novih Karlovaca.

Meč je na programu u nedelju 24. marta sa početkom od 15 časova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading