DO SADA NEVIĐENO: Pogledajte kako izgleda stadion lidera iz vazduha - objekat na kojem bi im mnogi pozavideli! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.03.2024

22:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od naredne jeseni na ovom objektu će se igrati treći stepen srpskog fudbala?

DO SADA NEVIĐENO: Pogledajte kako izgleda stadion lidera iz vazduha - objekat na kojem bi im mnogi pozavideli! (VIDEO)

Foto: Instagram.com/printscreen/FK Hajduk Divoš

Fudbaleri Hajduka iz Divoša već sedam sezona u kontinuitetu se takmiče u okviru jožne grupe vojvođanskog fudbala, a čini se da je konačno došlo vreme da se klub oproba i u Srpskoj ligi Vojvodina.

 

Sastav iz Divoša u aktuelnoj takmičarskoj godini beleži sjajne rezultate. U dosadašnjem delu šampionata ostvarili su skor od 14 utakmica i četiri remija i u ovom momentu imaju četiri boda prednsoti u odnosu na Slobodu iz Donjeg Tovarnika.

U nastavku aktuelne sezone fudbaleri Hajduka ne samo da su u tri meča ostvarili isto toliko pobeda, već su u 270 minuta fudbala psotigli 13 pogodaka, dok je njihova mreža i dalje netaknuta.

Prethodnog vikenda Hajduk je u Šidu ubedljivo savladao domaći Radnički, a uoči narednog duela klub je na svojoj zvaničnoj Instagram stranici objavio fantastičan snimak sportskog kompleksa Fudbalskog kluba Hajduk, a javnost je imala priliku da vidi kompletan objekat iz ptičije perspektive zahvlajujući gospodinu Lazaru Turšijanu.

 

 

Kada je reč o nastavku takmičarske sezone, Hajduk iz Divoša će narednog vikenda na svom stadionu dočekati ekipu temerinskog TSK-a. Meč je na programu u nedelju 24. marta sa početkom od 15 časova, a trena istaći da je prvi ovosezonski duel dve ekipe koji je odigran u Temerinu 3. septembra prethodne godine, okončan podelom bodova rezultatom 0:0.

Inače, kompletna sportska javnost sa nestrpljenjem iščekuje 5. maj kada će se u okviru 26. takmičarske runde u Divošu sastati dve, trenutno prvoplasirane ekipe i kada će zasigurno biti i rešeno pitanje šampiona.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading