PROMENA UOČI VELIKOG DERBIJA: Reakcija kluba bila je brza - nakon bogate internacionalne karijere, dolazi da pomogne u borbi za titulu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.03.2024

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mogu li "bulke" sa njim na poziciji šefa stručnog štaba, da procvetaju?

PROMENA UOČI VELIKOG DERBIJA: Reakcija kluba bila je brza - nakon bogate internacionalne karijere, dolazi da pomogne u borbi za titulu!

Foto: Starsport

Ivan Tasić

Fudbaleri Zvezdare su jesenji deo šampionata u okviru beogradske grupe srpskoligaškog karavana okončali na vicešampionskoj poziciji sa identičnim bodovnim skorom kao i lider iz Gornje varoši, ali su u tri uvodna prolećna kola osvojili svega dva boda čime su znatno pogoršali svoju poziciju.

 

Ekipa sa stadiona u Ulici Ljubice Luković je u nastavku šampionata prvo poražena od obrenovačkog Radničkog minimalnim rezultatom 0:1, da bi u prethodne dve runde remizirali rezultatom 1:1 protiv novobeogradskog Studentskog grada i Sinđelića.

Pre samo nedelju dana dosadašnji trener kluba sa Bulbuldera Zdrvko Kovačević se latio selektorske pozicije i u narednom periodu će predvoditi amatersku reprezentaciju FS Beograda, tako da je Zvezdara ostala bez šefa stručnog štaba, ali je klub brzo reagovao i već je poznato ko će Kovačevića naslediti na klupi.

Poverenje rukovodstva kluba dobio je četrdesetčetvorogodišnji Ivan Tasić koji je poslednji angažman imao u redovima GFK Jagodine na čijoj je klupi sedeo do novembra prethodne godine.

Treba podsetiti da je u pitanju nekadašnji fudbaler koji je ponikao u redovima Crvene zvezde i koji je veliki deo svoje karijere proveo u Grčkoj gde je za sedam i po sezone nosio opremu pet klubova.

Foto: FK Zvezdara

Vreme je da se navijači na Bulbulderu, raduju

 

- Ivan Tasić:

Datum rođenja: 8. maj 1979. godine

Mesto rođenja: Beograd

Igračka karijera: Crvena zvezda U-19 (Beograd), Železnik (Beograd), Kalamata (Grčka), Ergotelis (Grčka), Levadiakos (Grčka), BSK Borča (Beograd), Niki Volou (Grčka), KAvala (Grčka)

Trenerska karijera: Voždovac U-17 (Beograd), Voždovac U-19 (Beograd), 011 U-19 (Beograd), Železničar (Pančevo)-pomoćni trener, Rad (Beograd)-pomoćni trener, GFK Jagodina (Jagodina)

Priliku za debi na klupi novog kluba Tasić će imati već narednog vikenda kada je na programu veliki derbi prestoničkog fudbala u kojem će Teleoptik dočekati ekipu Zvezdare. Meč je na programu u subotu 23. marta sa početkom od 11 časova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading