SARADNJA JE TRAJALA SAMO 81 DAN: Odlazak sa srpskog "Old Traforda" - šok terapijom će pokušati da probude ekipu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.03.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crna serija se mora što pre prekinuti...

SARADNJA JE TRAJALA SAMO 81 DAN: Odlazak sa srpskog "Old Traforda" - šok terapijom će pokušati da probude ekipu!

Foto: Starsport

Fudbaleri leskovačke GFK Dubočice jesenji deo takmičenja u okviru Prve lige Srbije okončali su na deobi druge i treće pozicije, tako da se očekivalo da će ekipa nastaviti sa uspešnim rezultatima i u nastavku sezone, što bi moglo dovesti i do istorijskog plasmana u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

 

Ekipu sa velelepnog Gradskog stadiona "Dubočica" tokom zime preuzeo je Marjan Živković, nekadašnji fudbaler koji je u dresu beogradskog Obilića stigao i do šampionskog pehara u tadašnjoj SR Jugoslaviji, a koji je pre dolaska u Leskovac radio u Omanu gde je bio trener Al-Orube.

Međutim, prolećna ostvarenja ni približno nisu onakva kakva su se očekivala. Ekipa GFK Dubočice je tokom pet mečeva nastavka sezone ostvarila tri remija i dva poraza i u ovom momentu zauzimaju sedmu poziciju na tabeli i u pitanje je doveden i plasman u plej-of fazu takmičenja.

Usled svega navedenog, danas je leskovački klub obavestio javnost da je saradanja sa dosadašnjim šefom stručnog štaba Marjanom Živkovićem prekinuta. Tim povodom Leskovčani su izdali i kratko saopštenje za javnost:

- GFK Dubočica i dosadašnji šef stručnog štaba MArjan Živković danas su dogovorili sporazumni raskid ugovora. Klub se ovim putem, zahvaljuje na dosadašnjoj saradnji i želi puno uspeha u daljoj karijeri. O imenovanju novog šefa struke našeg kluba, javnost će pravovremeno biti obaveštena.

Foto: GFK Dubočica

Odlazak nakon samo pet prvenstvenih mečeva - Marjan Živković

 

Očekuje se da će leskovački klub ubrzo obelodaniti i ime novog šefa stručnog štaba, s obzirom da ekipu već narednog vikenda očekuje protiv OFK Vršca. Meč na vršačkom Gradskom stadionu na programu je u subotu 23. marta sa početkom od 15 časova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading