TRENERSKA VRTEŠKA UBRZAVA: I oni su angažovali novog šefa stručnog štaba - na klupu seda stručnjak koji je vodio brojne prestoničke klubove!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.03.2024

21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada izostanu očekivani rezultati, treneri su prvi na udaru.

TRENERSKA VRTEŠKA UBRZAVA: I oni su angažovali novog šefa stručnog štaba - na klupu seda stručnjak koji je vodio brojne prestoničke klubove!

Foto: YouTube.com/printscreen/Kup prijateljstva

Fudbaleri Sremčice smatrani su jednim od favorita u okviru Prve beogradske lige - "grupa A", ali su dva prolećna neuspeha dovela do (ne)popularnog poteza.

 

Prvi deo šampionata Sremčica je okončala sa skorom od osam pobeda, dva remija i tri poraza što je sa 26 osvojenih bodova bilo dovoljno za jesenju vicešampionsku poziciju sa samo bodom deficita u odnosu na lidera, ekipu Bežanije.

Međutim, na startu nastavka sezone Sremčica je remizirala sa ostružničkim Borcem (0:0), da bi prethodnog vikeda bili poraženi na svom terenu od Busija iz Zemuna što je bilo dovoljno da se prekine saradanja sa dosadašnjim šefom stručnog štaba Bojanom Bojičićem.

S obzirom da ekipu već narednog vikenda očekuje teško gostovanje u Kovilovu, rukovodstvo je brzo reagovalo i imenovalo novog trenera.

Izbor je pao na četrdesetpetogodišnjeg trenera Dejana Simića koji iza sebe ima brojno iskustvo u mlađim kategorijama i kojem će klupa Sremčice biti debi u seniorskom fudbalu.

Foto: FK Sremčica

Publika u Sremčici se nada boljim ostvarenjima svojih ljubimaca

 

- Dejan Simić:

Datum rođenja: 17. novembar 1978. godine

Mesto rođenja: Beograd

Do sada je radio u omaldinskim sastavima novobeogradskih klubova Radnički i Brodarac, kao i RFK Grafičara. Šest godina je predvodio talente OFK Beograda, a radio je i u petlićima Čukaričkog. Tokom prethodne jeseni radio je kao direktor fudbalske škole obrenovačkog Radničkog.

Priliku za debi kako u dresu novog kluba, tako i u seniorskom fudbalu imaće u nedelju 24. marta kada će Sremčica sa početkom od 15.30 časova gostovati u Kovilovu ekipi PKB-a.

Pred navijačima svog novog kluba debitovaće poslednjeg dana meseca marta kada u Sremčicu stiže Dunav iz Velikog Sela.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading