ŠAMPIONI I KADA IM NE IDE, POBEĐUJU: Derbi rešen sa bele tačke - Predrag Vukojević čuva titulu! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.04.2024

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Minimalac je bio dovoljan za tri velika boda.

ŠAMPIONI I KADA IM NE IDE, POBEĐUJU: Derbi rešen sa bele tačke - Predrag Vukojević čuva titulu! (VIDEO)

Foto: Instagram.com/printscreen

Fudbaleri OFK Kopaonika 1931 iz Brusa nastavljaju da koračaju utabanim stazama uspeha u okviru Prve rasinske okružne lige.

 

Popularni "vukovi" ovog proleća ne znaju za neuspeh. U prethodnih sedam mečeva koliko je odigrano u kalendarskoj 2024. godini, ostvareno je isto toliko pobeda uz gol količnik 35:6, tako da su u derbi protiv Rubina iz Donjeg Stupanja ušli sa oreolom apsolutnog favorita.

Po običaju, tribine stadiona Sportskog centra "Brus" bile su dobro popunjene, a odlučujući trenutak meča dogodio se u 76. minutu kada su "vukovi" sa bele tačke stigli do pogotka koji je značio i osvajanje tri boda.

Kazneni udarac je izveo Predrag Vukojević, golman Nikola Filipović je pročitao nameru fudbalera OFK Kopaonika 1931, ali je udarac iskusnog tridesetdevetogodišnjeg kapitena "vukova" bio milimetarski precizan i mreža se zatresla.

 

 

Treba napomenuti da j domaćin u samom finišu meča imao igrača manje na terenu, s obzirom da je u intervalu od pet minuta, mladi dvadesetogodišnji Nemanja Zdravković zaradio dve javne opomene.

Još jednom se pokazalo da istinski šampioni i kada im ne ide, uspevaju da stignu do bodova.

- Prva rasinska okružna liga, 24. kolo:

OFK Kopaonik 1931 (Brus) - Rubin (Donji Stupanj) 1:0 (0:0)

Strelac: P. Vukojević u 76. minutu iz jedanaesterca

Stadion: Sportski centar "Brus", Brus

Sudija: Bojan Milić

Žuti kartoni: U. Knežević, D. Čaloveić, N. Zdravković (2), M. Danilović (OFK Kopaonik 1931); S. Azdejković, M. Jovanović, M. Nikolić (Rubin)

Crveni karton: N. Zdravković (OFK Kopaonik 1931)

OFK Kopaonik 1931 (Brus): Nikolić, U. Knežević, Todorović (Burgić), Mehmedi, Planiničić (N. Knežević), Vilimonović (Danilović), Čaloveić, Vukojevi, Živanović, Nikolić, Zdravković.

Rubin (Donji Stupanj): N. Filipović, Lapčević, Milić, Simonović, M. Nikolić, Stevanović, A. Nikolić (Ugrinić), Miliković, Jovanović (S. Filipović), Azdejković (Šošić), Pršić.

Narednog vikenda ekipa iz Brusa gostuje Gradini u Pejovcu, dok će Rubin borbu za vrh tabele nastaviti na svom terenu u meču protiv ekipe Čitluka iz istoimenog mesta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading