GOSTI ODNELI SLAĐI DEO KOLAČA: U Runjanima više gledalaca nego na pojedinim prvoligaškim stadionima - TRŠIĆ ČEKA TITULU! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.04.2024

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mesecima unazad se nestrpljivo iščekivao veliki derbi.

GOSTI ODNELI SLAĐI DEO KOLAČA: U Runjanima više gledalaca nego na pojedinim prvoligaškim stadionima - TRŠIĆ ČEKA TITULU! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Vuk Tršić

Fudbaleri Budućnosti iz Runjana pre 14 dana, remijem u meču između lozničkog Krajišnika i Vuka iz Tršića (0:0) dobili su veliku priliku da u direktnom duelu sa jedinim rivalom na domaćem terenu, stignu do prve pozicije na tabeli Opštinske lige Loznica - "grupa A", što bi, izvesno je značilo i osvajanje šampionskog pehara i obezbeđivanje plasmana u viši rang, Međuopštinsku ligu Jadar.

 

Sa velikim nestrpljenjem očekivana je veliki derbi, a o značaju meča govori i podatak da se na stadionu FK Prve Iskre u Runjanima okupilo oko tri stotine ljubitelja fudbala, više nego na pojedinim mečevima prvoligaškog karavana, koji su bili spremni da uveličaju veliko slavlje zeleno-belih.

Tokom prvog poluvremena promene rezultata nije bilo, a domaćin do velike radosti i rezultatske prednosti stiže u 57. minutu kada je mrežu golmana Nemanje Dragićevića, zatresao Stefan Spasojević.

Minimalnom prednošću fudbalera Budućnosti ušlo se u sam finiš meča, kada gosti iz Tršića u samo pet minuta u potpunosti šokiraju domaće igrače i navijače. Prvo je u 80. minutu Siniša Tešić poravnao rezultat, igrač koji je samo četiri minuta ranije ušao u igru, da bi se pet minuta kasnije u listu strelaca upisao i Srđan Dragićević.

Činilo se da će ekipa Vuka iz Tršića uspeti da stigne do kompletnog plena na terenu velikog rivala, ali je u 87. minutu Igor Stefanović psotigao pogodak koji produžava kakvu takvu nadu u borbi ua vrh tabele.

 

- Opštinska liga Loznica - "grupa A", 12. kolo:

Budućnost (Runjani) - Vuk (Tršić) 2:2 (0:0)

Strelci: S. Spasojević u 57. i I. Stefanović u 87. minutu za Budućnost; S. Tešić u 80. i S. Dragićević u 85. minutu za Vuk

Stadion: FK Prva Iskra, Runjani

Gledalaca: 300

Sudija: Saša Dimitrijević

Žuti kartoni: Č. Stefanović, M. Ilić, D. Sekulić, N. Manojlović (Budućnost); F. Lazić, D. Mihajlović (Vuk)

Budućnost (Runjani): Manojlović, Subotić, Stanimirović, Sekulić, Č. Stefanović (Jokić), Mi. Mićić, Krstić, I. Stefanović, Ma. Mićić, Spasojević, Ilić.

Vuk (Tršić): N. Dragićević, S. Dragićević (Manojlović), Mihajlović, Ne. Matić, V. Matić (Tešić), Lukić, Ni. Matić, M. Matić, Simić, Vasiljević, Lazić (Mijailović, Karajčić).

Podelom bodova fudbaleri iz Tršića svakako su zadovoljniji, s obzirom da su zadržali bod prednosti na šest mečeva pre kraja šampionata.

Ekipi Budućnosti iz Runjana ostaje da slavi u svim mečevima i da očekuje kiks rivala, kako bi stigli do toliko željene liderske pozicije.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading