PROLEĆNO CVETANJE "BULKI": Trijumf nakon punih pet meseci - "građevinari" zalutali u Zvezdarskoj šumi!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.04.2024

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno su na Bulbulderu dočekali trijumf svojih ljubimaca.

PROLEĆNO CVETANJE "BULKI": Trijumf nakon punih pet meseci - "građevinari" zalutali u Zvezdarskoj šumi!

Foto: FK Zvezdara

Po okončanju prvog dela takmičenja u okviru beogradske grupe srpskoligaškog karavana smatrani su jdnim od kandidata za plasman u Prvu ligu Srbije, ali je usledio niz neželjenih ostvarenja koji je potvrdio da fudbaleri Zvezdare neće ni u aktuelnoj sezoni biti konkurenti za titulu.

 

"Bulke" su nizom od sedam utakmica tokom kojih je zabeležen skor četiri remija i tri poraza podsetili na prošlogodišnja prolećna ostvarenja, ali su se svi na stadionu u Ulici Ljubice Luković nadali da duel protiv kluba sa Banjice ekipe Rada, može i mora doneti preokret.

U zaustavnom vremenu prvog perioda igre, Vladan Milosavljeb je iz jedanaesterca "otključao bravu" sastava sa stadiona "Kralj Petar I", a nastavak igre donosi prilična uzbuđenja.

Igrao se 56. miunt kada je Nemanja Nenadović sjajno izveo slobodan udarac sa 18 metara. Lopta je okrznula stativu i završila u mreži Bogdana Marinkovića.

Ipak, u 67. minutu Luka Dragić prodire po levom krilu, ulazi u kazneni prostor i matira golmana "građevinara", da bi u samom finišu meča fudbaleri Zvezdare još dva puta pronalazili put lopti do mreže. U listu strelaca su se upisali Nenad Ivanić u 81. i Stefan Živković u četvrtom minutu nadoknade vremena, čime su "bulke" konačno zabeležile prvu prolećnu trojku.

Foto: FK Zvezdara

Bulbulder je konačno dočekao trijumf "bulki"

 

- Srpska liga Beograd, 22. kolo:

Zvezdara (Beograd) - Rad (Beograd) 4:1 (1:0)

Strelci: V. Milosavljev 45+2`, L. Dragić 67`, N. Ivanić 81`, S. Živković 90+4`; N. Nenadović 55`

Stadion: FK Zvezdara

Sudija: Marko Lazarević

Žuti kartoni: V. Milicanović (Zvezdara); A. Ivić, L. Martinović, S. Rupar (Rad)

Zvezdara (Beograd): Marinković, Sević, Živković, Avramovski, Gusnić (Jakovljvić), Ivanić, Đorđević (Nišavić), Milosavljev (Kuzmanović), Perić, Milicanović (Pavlović), Daničić (Dragić).

Rad (Beograd): Martinović, Rupar (Bojović), Petijević, Ivić, Živanović, Virijević (Goločevac), Trkulja (Marjanović), Bezarević, L. Nenadović, Repac (N. Nenadović, Panev), Popesković.

Već u sredu 17. aprila na programu su mečevi vanrednog 23. kola kada će Zvezdara na Bulbulderu ugostiti surčinsko Jedinstvo, dok će ekipa Rada na stadionu "Kralj Petar I" dočekati Torlak iz Kumodraža.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading