SRBIJA IMA NOVOG MITROGOLA: Trese mreže kao od šale - Aleksandar Mitrović u crno-belom dresu na 19 utakmica postigao 25 golova!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.04.2024

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavio se menjam i prezimenjak najboljeg strelca u istoriji naše nacionalne selekcije.

SRBIJA IMA NOVOG MITROGOLA: Trese mreže kao od šale - Aleksandar Mitrović u crno-belom dresu na 19 utakmica postigao 25 golova!

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović, nekadašnji fudbaler zemunskog Teleoptika, Partizana, belgijskog Anderlehta, kao i engleskih klubova Njukastla i Fulama, trenutno nosi dres saudijskog Al-Hilala, a uz sve navedeno tokom dosadašnje reprezentativne karijere postao je i najbolji strelac u istoriji našeg nacionalnog tima.

 

Ono što svakako može radovati sve koji revnosno prate i niželigaški fudbal, jeste podatak da se u crno-belom dresu niškog Car Konstantina pojavio fudbaler istog imena i prezimena, koji sa 20 godina starosti pokazuje napadački gen.

Prethodnog vikenda fudbaleri Car Konstantina su gostovali na stadionu Mladosti u Medoševcu, gde su odigrali susret sa ekipom niškog Palilulca.

Tokom prvog poluvremena golova nije bilo, a zatim je usledio petominutni blickrig domaćina koji su preko Jovana Simonovića stigli do dva gola prednosti.

Tada je na scenu stupio Aleksandar Mitrović koji het-trikom preokreće rezultat i svojoj ekipi donosi važna tri boda kojima Nišlije trasiraju sebi put ka gornjem domu Zone Centar.

Foto: FK Car Konstantin Niš

Novi Aleksandar Mitrović je stigao

 

- Zona Centar, 22. kolo:

Palilulac (Niš) - Car Konstantin (Niš) 2:3 (0:0)

Strelci: J. Simonović 48`(11.m), 53`; A. Mitrović 56`, 80`, 90+3`

StadionFK Mladost, Medoševac

Sudija: Andrija Bojić

Žuti kartoni: M. Listeš, N. Pavlović (Car Konstantin)

Palilulac (Niš): Hristić, Damnjanović, Milutinović, Mitković, Janković, Marjanović, Krstić (Jovanović), Mitrovski, Simonović, Petrović, Veličković

Car Konstantin (Niš): Markov, Savić, Listeš, Pavlović, M. Velinov, Stojić, Stefanović, Mitrović, Lazaravić (Danilović), Stamenković, D. Velinov. 

Kada je reč o junaku crno-belih na navedenom meču, Aleksandru Mitroviću, on je u dresu Car Konstantina u aktuelnoj sezoni na 19 mečeva postigao 25 pogodaka i trenutno je drugi strelac Zone Centar.

Priliku da poboljša golgeterski učinak imaće narednog vikenda kada će crno-beli ugostiti ekipu Bukovika, "fenjeraša" četvrtog stepena takmičenja koji je do sada osvojio svega dva boda.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading