POTPUNI KRAH KANDIDATA ZA TITULU: Na startu proleća savladali lidera i upali u vrtlog loših rezultata - i plasman u plej-of je doveden u pitanje!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.04.2024

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija loših rezultata je nastavljena.

POTPUNI KRAH KANDIDATA ZA TITULU: Na startu proleća savladali lidera i upali u vrtlog loših rezultata - i plasman u plej-of je doveden u pitanje!

Foto: FK Morava Velika Plana

Fudbaleri Morave iz Velike Plane jesenji deo šampionata u okviru Zone Podunavsko-šumadijske okončali su na visokoj trećoj poziciji i smatrani su jednim od glavnih kandidata za plasman u viši takmičarski rang, zapadnu grupu srpskoligaškog karavana.

 

Posebno su nade navijača uvećane nakon prvog prolećnog trijumfa u velikom derbiju nad liderom OFK Napretkom iz Markovca rezultatom 1:0, ali je klub zatim ušao u seriju negativnih rezultata, a posebno je iznenađujući rezultat meča koji je ostvaren u vikendu iza nas kada su Planjani minimalnim rezultatom 0:1 poraženi od Đerdapa iz Golupca.

Imali su domaći fudbaleri nekoliko izglednih prilika koje nisu realizovane, a ključni trenutak se odigrao u 78. minutu kada je mrežu domaćeg golmana Žarka Trifunovića, zatresao Jovan Miletić, čime je sastav iz Golupca stigao do bodova kojima može stići i do plej-ofa zonskog takmičarskog ranga.

 

 

- Zona Podunavsko-šumadijska, 20. kolo:

Morava (Velika Plana) - Đerdap (Golubac) 0:1 (0:0)

Strelac: J. Miletić u 78. minutu

Stadion: Gradski stadion "Morava", Velika Plana

Gledalaca: 50

Sudija: Nikola Đurković

Žuti kartoni: A. Maksimović, P. Vučković, A. Veljković, M. Marković, N. Đokić (Morava); D. Marinković, B. Serafimović-trener (Đerdap)

Morava (Velika Plana): Trifunović, Vučković, Pavlović, Marković, Jančić, Veselinović (Stanisavljević, P. Jovanović), Veljković, Maksimović, Nađenović, Milosavljević (Đokić), J. Jovanović (Stefanović).

Đerdap (Golubac): Marić, Mladenović, Marinković (M. Krstić), D. Krstić, Vićentijević, Jovanović, Dobresko (Smiljanić), Milić, Momić, Kostić (Jelić), Miletić. 

Ovim porazom ekipa iz Velike Plane je dovela u pitanje i plasman u plej-of fazu takmičenja, a u sledećoj takmičarskoj rundi gostuju Šumadiji iz Aranđelovca.

Fudbaleri Đerdapa borbu za plasman među vodećih šest ekipa nastavljaju utakmicom na svo mterenu protiv Sloge 1924 iz Batočine.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading