SITUACIJA SE KOMPLIKUJE: Biće pakleno - prošlosezonski superligaši na korak od srpskoligaškog karavana! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.04.2024

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako nije odlučivao o plasmanu u plej-of, duel nekadašnjih superligaša je imao veliki bodovni značaj.

SITUACIJA SE KOMPLIKUJE: Biće pakleno - prošlosezonski superligaši na korak od srpskoligaškog karavana! (VIDEO)

Foto: FK Mladost GAT

Fudbaleri novosadske Mladosti GAT vode veliku borbu za opstanak u Prvoj ligi Srbije, a u duel sa lazarevačkom Kolubarom ušli su silno motivisani nakon iznenađujućih trijumfa protiv OFK Beograda (3:1) i Tekstilca iz Odžaka (2:1). 

 

Sa druge strane, ekipa Kolubare je u psolednjih šest mečeva osvojila svega jedan bod (Tekstilac Odžaci 1:1) i od ekipe kojoj je predviđan plasman u plej-of, stigl isu nadomak grčevite borbe za opstanak drugom stepenu srpskog klupskog fudbala. 

Oko 200 ljubitelja fudbala koliko se okupilo na tribinama "GAT Arene" moglo je da uživa u sjajnoj partiji svojih ljubimaca tokom prvog poluvremena.

Na isteku pola sata igre Miljan Vukadinović je sjajno izveo slobodan udarac sa ivice šesnaesterca i mreža Tomaša Trajkovića se zatresla, da bi dva minuta pre odlaska na odmor iskusni Đorđe Šušnjar iskoristio upotrebljiv centaršut sa levog krila.

 

 

Konačan ishod meča razrešen je početkom drugog poluvremena. Igrao se 53. minut kada je Jordan Jovanović neometan u petercu "gatovaca" loptu glavom sproveo u mrežu, ali su nade Lazarevčana trajale svega dva minuta, pošto je Milan Vukadinović svojim drugim golom okončao brz kontranapad svoje ekipe.

 

 

- Prva liga Srbije, 30. kolo:

Mladost GAT (Novi Sad) - Kolubara (Lazarevac) 3:1 (2:0)

Strelci: M. Vukadinović 30`, 55`, Đ. Šušnjar 43`; J. Jovanović 53`

Stadion: "GAT Arena", Novi Sad

Gledalaca: 200

Sudija: Miroslav Milenković

Mladost GAT (Novi Sad): M. Živković, Drobnjak, Ilić, Vukadinović, Jokić (Bjeloš), Kokanović (Solovev), Tanasin (Jezdović), Šušnjar, K. Živković (Đuričin), Daničić (Vidović), Popović.

Kolubara (Lazarevac): Trajković, Marinković, Furtula (Đorđević), Filipović, Kočović, Suva (Radosavljević), Braunović (Cvetičanin), Jovanović, Kiković, Nikolić (Ilić), Jevremović (Savković).

Ovim trijmfom "gatovci" su stigli na korak od izlaska iz opasne zone, a odlučujuće borbe očekuju ih u narednih sedam mečeva u okviru Plej-auta.

Sa druge strane, Lazarevčani su sebe doveli u situaciju da strepe od ispadanja u beogradsku grupu srpskoligaškog karavana.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading