SUPERLIGAŠKI TRENER PRED NOVIM IZAZOVOM U KARIJERI: Seda na klupu novopazarskog kluba!?

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.04.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gde ima dima, ima i vatre...

SUPERLIGAŠKI TRENER PRED NOVIM IZAZOVOM U KARIJERI: Seda na klupu novopazarskog kluba!?

Foto: Starsport

Fudbaleri novopazarske Jošanice u prolećnom delu zapadne grupe srpskoligaškog karavana ne beleže očekivane rezultate.

 

Ekipa je u prvih pet mečeva nastavka takmičenja zabeležila samo jedan trijumf, a nakon poraza od čajetinskog Zlatibora (0:1) u 21. kolu, rukovodstvo kluba je odlučilo da se rastane sa dotadašnjim trenerom Stanišom Sretenovićem, a prethodnog vikenda u meču protiv Poleta iz Ljubića ekipu je sa klupe predvodio sportski direktor Kenan Kolašinac, mada su Novopazarci ponovo ostali praznih raka, s obzirom da je Polet slavio rezultatom 3:2.

U međuvremenu se pojavila i nezvanična informacija da bi na užarenu klupu u finišu sezone mogao da sedne iskusni stručnjak. 

Reč je o pedesettrogodišnjem Izetu Ljajiću koji je najveći deo svoje trenerske karijere proveo u redovima Novog Pazara, a koji je poslednji angažman imao u novobeogradskom Radničkom čiju je klupu napustio krajem januara ove godine.

Foto: Starsport

Povratak u Novi Pazar? Izet Ljajić

 

- Izet Ljajić:

Datum rođenja: 12. avgust 1970. godine

Mesto rođenja: Novi Pazar

Trenerska karijera: Novi Pazar (Novi Pazar)-pomoćni trener, Novi Pazar (Novi Pazar), Ibar Rožaje (Crna Gora), Radnički (Novi Beograd)

Ostaje da se vidi hoće li Ljajić i zvanično postati trener Jošanice, ali treba napomenuti da već u subotu 20. aprila ekipu očekuje teško gostovanje u Podunavcima gde će se sastati sa ekipom Reala.

Da podsetimo, Jošanica je u aktulenoj sezoni ostvarila skor od pet pobeda, sedam remija i deset poraza i u ovom momentu sa 22 osvojena boda zauzimaju 12. poziciju na tabeli.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading