ŠAMPIONSKI POHOD: Lider ne staje - deklasirali velikog rivala i načinili presudan korak ka tituli!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.04.2024

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jednom su pokazali da u aktuelnoj sezoni nemaju ravnopravnog rivala.

ŠAMPIONSKI POHOD: Lider ne staje - deklasirali velikog rivala i načinili presudan korak ka tituli!

Foto: FK Mladi radnik 1940 Radinac

Podunavska okružna liga ulazi u završnu fazu kada je u pitanju takmičarska 2023/24 godina, ali se već sada sa velikom sigurnošću može tvrtditi da je jedna nepoznanica, razjašnjena.

 

Naime, fudbaleri Mladog radnika 1940 iz Radinca prethodnog vikenda zabeležili su ubedljivu pobedu nad do sada drugoplasiranim Borcem 1932 iz Ralje, čime su stigli do 15. uzastopnog prvenstvenog trijumfa i u poslednjih devet mečeva ulaze sa deset bodova prednosti u odnosu na Jasenicu 2017 iz Smederevske Palanke.

Oko stotinak gledalaca na staionu u Radincu doživelo je hladan tuš u 17. minutu kada su gosti iz Ralje preko Nikole Bužigana stigli do prednosti. Međutim, stvari su brzo došle na svoje mesto, s obzirom da je domaćin pogotcima u 32. i 36. minutu preokrenuo rezultat, a mrežu golmana Danijela Dičića tresli su Milan Milovanović i Nenad Milentijević.

U nastavku meča domaćin je samo potvrdio novi trijumf golovi,a Marka Rajkovića u 52. i Nikole Filipovića u 61. minutu meča.

 

 

- Podunavska okružna liga, 21. kolo:

Mladi radnik 1940 (Radinac) - Borac 1932 (Ralja) 4:1 (2:1)

Strelci: M. Milovanović 30`, N. Milentijević 32`, M. Rajković 52`, N. Filipović 61`; N. Bužigan 17`

Stadion: "Lužnjak", Radinac

Gledalaca: 100

Sudija: Dimitrije Đorđević

Žuti kartoni: M. Milovanović (Mladi radnik 1940); U. Kovačević, S. Jevtić, M. Nikolić, B. Filipović (Borac 1932)

Mladi radnik 1940 (Radinac): Dobrić, Stojković, Grozdanović, Milentijević (Mladenović), Rajković, Jović (Pavlović), Nikolić, Milovanović (Petrović), Stanojlović, Antić (Filić), Savić (Filipović).

Borac 1932 (Ralja): Dičić, Kovačević, Petrović, Ž. Filipović, Rajić, Nikolić, B. Filipović, St. Jevtić, Sl. Jevtić, Stanković, Bužigan.

Priliku da nastave seriju uspeha fudbaleri Mladog radnika 1940 će imati u Miloševcu gde će se sastati sa ekipom Sloge.

Sa druge strane Borac 1932 u Ralji dočekuje Omladinac iz Rakinca koji je prethodnog vikenda napravio iznenađenje ostvarivši drugu prvenstvenu pobedu u meču protiv palanačkog Radnika sa "Kolonije".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading