ŠOKANTNA ODLUKA: Prošlonedeljni neuspeh koštao ga je posla - u borbu za titulu i predstojeći veliki derbi, klub ulazi sa novim šefom stručnog štaba!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.04.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan potez, menja sve...

ŠOKANTNA ODLUKA: Prošlonedeljni neuspeh koštao ga je posla - u borbu za titulu i predstojeći veliki derbi, klub ulazi sa novim šefom stručnog štaba!

Foto: FK Sloboda Donji Tovarnik

Fudbaleri Slobode iz Donjeg Tovarnika osam kola pre kraja ovosezonskog takmičenja u okviru Vojvođanske lige Jug, nalaze se na drugoj poziciji i svakako će pokušati u predstojećim mečevima da načine iskorak ka vrhu tabele, što bi im omogućilo i direktan plasman u vojvođansku grupu srpskoligaškog fudbala.

 

Prethodnog vikenda na veliko iznenađenje svih pristalica plavo-belih, Sloboda je poražena od novosadskog Indeksa rezultatom 1:3, što je iznenadilo sve u klubu, s obzirom da se ekipa iz "srpske Atine" grčevito bori za osptanak u četvrtom rangu srpskog klupskog fudbala.

Navedeni neupsh prouzrokovao je i promene u stručnom kadru sastava iz Donjeg Tovarnika. Trener Miroslav Blanuša podneo je ostavku na mesto trenera i napušta klub nakon samo sedam mečeva na kojima je predvodio ekipu.

Tokom navedenog perioda Sloboda je ostvarila pet pobeda i dva poraza, ali se i dalje nalaze u ravnopravnoj borbi za šampionski pehar, s obzirom da vodeći Hajduk iz Divoša ima u ovom momentu pet bodova prednosti.

Foto: FK Sloboda Donji Tovarnik

Kratko je trajala epizoda u Donjem Tovarniku - Miroslav Blanuša

 

- Miroslav Blanuša:

Datum rođenja: 28. septembar 1978. godine

Mesto rođenja: Inđija

Trenerska karijera: Inđija (Inđija), Radnik (Surdulica)-pomoćni trener, Inđoja U-19 (Inđija), 1. maj (Ruma), Borac (Šajkaš)-pomoćni trener, Sloboda (Donji Tovarnik)

Rukovodstvo kluba će morati brzo da reaguje i pronađe adekvatno rešenje za upražnjenu klubu, s obzirom da Slobodu već u subotu 13. aprila očekuje duel protiv starobanovačkog Dunava, a sve je bliži i 5. maj kada će se u Divošu odigrati veliki derbi između Hajduka i Slobode.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading