BURA SE NASTAVLJA: Šok terapija nije dala rezultat - trener napustio klub nakon samo dve utakmice!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.04.2024

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se nova rekacija rukovodstva.

BURA SE NASTAVLJA: Šok terapija nije dala rezultat - trener napustio klub nakon samo dve utakmice!

Foto: FK Radnički Nova Pazova

Fudbaleri Radničkog iz Nove Pazove neprepoznatljivi su u prolećnom delu sezone u okviru Vojvođasnke lige Jug i do okončanja ovosezonskog takmičenja predstoji im borba za osptanak.

 

Novopazovčani su u nastavku sezone u sedam mečeva ostvarili skor od svega jednog remija i šest poraza, a ostvaren je i gol količnik 5:13.

Usled svega navedenog, uoči utakmice 21. takmičarske runde, trenersku poziciju u klubu preuzeo je Boža Đurković, ali je njegova odiseja u Novoj Pazovi, kratko trajala.

Naime, pod njegovom rukovodećom palicom Radnički je minimalnim rezultatom 1:0 poražen od Hajduka iz Beške da bi u vanrednom 22. kolu koje je odigrano u sredu 10. aprila na domaćem terenu i pored prednosti od 2:0, na kraju doživeli novi neuspeh u meču protiv poslednjeplasiranog beočinskog Cementa (2:3).

Sve navedeno uslovilo je da nakon samo 180 minuta fudbala, nedavno imenovani trener, napusti Novu Pazovu i sada se rukovodstvo kluba koji je pre nešto više od jedne decenije bio i član Prve lige Srbije, nalazi pred teškim zadatkom da pronađe stručnjaka koji će pokrenuti ekipu i kojem će primarni i jedini zadatk biti da klubu omogući opstanak u četvrtom stepenu srpskog klupskog fudbala.

Foto: FK Radnički Nova Pazova

Hoće li se vratiti osmesi na lica novopazovačkih fudbalera?

 

Priliku da prkinu niz od četiri uzastopna poraza Radnički će imati već u subotu 13. aprila kada će na svom stadionu ugostiti Slogu iz Temerina. Meč je na programu od 16.30 časova, a u klubu se nadaju da će navijači prepoznati trenutak kada je potrebno dati podršku ekipi kako bi izašla iz krize i krenula u žetvu bodova koji bi omogućili opstanak.

- Vojvođanska liga Jug, 23. kolo:

Radnički (Nova Pazova) - Sloga (Temerin)

Stadion: FK Radnički, Nova Pazova

Datum: Subota, 13. april

Početak: 16.30 časova

Treba napomenuti da je prvi ovosezonski duel dve ekipe, koji je odigran poslednjeg dana meseca septembra prethodne godine, okončan trijumfom Novopazovčana rezultatom 2:1. Sloga je povela golom Krajnovića iz jedanaesterca u sedmom minutu, da bi sa dva gola Stefan Šormaz doneo preokret i trijumf Radničkom.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading