IZ KLUBA ODLAZI SA SUZAMA U OČIMA: Iz prestonice na sever Srbije - stručni štab "golubova" je kompletiran nakon razlaza sa Nenadom Lalatovićem!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.04.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

dobar rad preporučio ga je da se okuša i u elitnom karavanu.

IZ KLUBA ODLAZI SA SUZAMA U OČIMA: Iz prestonice na sever Srbije - stručni štab "golubova" je kompletiran nakon razlaza sa Nenadom Lalatovićem!

Foto: Jelena Grlić

Fudbaleri GSP Polet Dorćola u aktuelnoj sezoni u okviru beogradske grupe srpskoligaškog karavana, nalaze se u donjem delu tabele i u poslednjih devet prvenstvenih mečeva pokušaće ne samo da sačuvaju statust trećeligaškog kluba, već i da izbegnu baraž za opstanak u navedenom takmičarskom rangu.

 

Prethodnog vikenda ekipa sa stadiona podno Nebojšine kule, na iznenađenje svih ljubitelja fudbala u prestonici, poražena je od Torlaka iz Kumodraža rezultatom 0:1, a upravo navedeni meč bio je i oproštajni za trenera Dorćolaca Željka Mikovića.

Naime, nakon odlaska Nenada Lalatovića iz redova subotičkog Spartaka, rukovodeću palicu u klubu sa severa Srbije preuzeo je Miloš Kruščić, a na njegovo insistiranje put Subotice kreće i dosadašnji šef struke Dorćolaca  koji će u redovima "golubova" obavljati funkciju prvog asistenta.

- Željko Miković:

Datum rođenja: 6. april 1979. godine

Mesto rođenja: Beograd

Trenerska karijera: Brodarac U-19 (Novi Beograd), Ušće (Novi Beograd), Brodarac U-17 (Novi Beograd), Brodarac (Novi Beograd), GSP Polet Dorćol (Beograd)

Foto: FK GSP Polet Dorćol

Sa Dorćola na sever Srbije - Željko Miković okreće novu stranicu svoje trenerske karijere

 

Nakon oproštaja od dosadašnjeg kluba, novi pomoćni trener superligaša iz Subotice je u razgovoru za "Sportski žurnal" izjavio:

- Bila mi je čast da sedim na klupi velikog kluba, jednog od najpoznatijih, najomiljenijih u fudbalskom Beogradu. Prvi put mi se desilo u karijeri dugoj gotovo dve decenije, da se od ljudi iz kluba rastajem sa suzama, a to mnogo govori. Odlazim u Super ligu sa željom da radim i nastavim da učim, da se dokazujem, ali divne ljude, od Miodraga Sovtića i Zorana Ćetkovića, nosiću u srcu, pružili su mi priliku da radim bez trzavica. Nikad me Sovtić nije pitao zašto igra ovaj ili onaj fudbaler, imali smo saradnju na najvišem nivou. Poželeo sam na kraju treninga fudbalerima da ostvare što smo do juče svi zajedno želeli, a to je da GSP polet Dorćol ostane u elitnoj ligi glavnog grada.

Pred Dorćolcima sada ostaje veliki zadatak da što pre pronađu novog šefa struke, s obzirom da ih već u subotu 13. aprila očekuje teško gostovanje u Dobanovcima gde će se sastati sa ekipom Budućnosti.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading