FOTO IZVEŠTAJ: Na ovom stadionu su i Zvezda i Partizan gubili bodove - Novosađani pali na "Milanu Sredanoviću"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.04.2024

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa iz "srpske Atine" ostavila bodove u Kuli.

FOTO IZVEŠTAJ: Na ovom stadionu su i Zvezda i Partizan gubili bodove - Novosađani pali na "Milanu Sredanoviću"!

Foto: FK Hajduk 1912

Kada je teško, izašli su na teren i zabeležili trijumf koji im donosi, možda i spasonosne bodove.

 

U vanrednom kolu vojvođanske grupe srpskoligaškog karavana, fudbaleri kulskog Hajduk 1912 dočekali su na stadionu "Milan Sredojević" ekipu novosadskog Kabela, a krajnjim ishodom domaćin je svakako zadovoljniji, s obzirom da je nakon sedam mečeva bez trijumfa konačno stigao do pobede.

Oko 200 ljubitelja fudbala videlo je samo jedan pogodak, a jedini strelac jeste fudbaler Novosađana Nikola Marjanović koji je na isteku pola sata igre matirao svog čuvara mreže Aleksandra Mijanovića, što je Kuljanima bilo i dovoljno da ubeleže prvu prvenstvenu trojku nakon punih pet meseci.

 

- Srpska liga Vojvodina, 22. kolo:

Hajduk 1912 (Kula) - Kabel (Novi Sad) 1:0 (1:0)

Strelac: N. Marjanović u 30. minutu (autogol)

Stadion: "Milan Sredojević", Kula

Gledalaca: 200

Sudija: Goran Tešanović

Žuti kartoni: S. Košić, M. Mikan, L. Novaković, S. Vuković-pomoćni trener, L. Bočanin (Hajduk 1912); N. MArjanović, L. Milisavljević (Kabel)

Hajduk 1912 (Kula): Pajović, Cicmil (Krtolica), Stevanović, Ljumović, Dimitrić, Pjošta (L. Novaković), V. Novaković (Vujin), Kočiš, Biočanin, Mikan, Marinković.

Kabel (Novi Sad): Mijanović, Trninić, Marjanović, Batos, Trpčević (Vuruna), Ilić, Đurić, Petrović, Apostolovski (Pivaš), Vujošević, Milisavljević.

Ovim trijumfom fudbaleri Hajduka su ostvarili petu prvenstvenu pobedu i sada sa ukupno 23 osvojena boda zauzimaju 13. poziciju na tabeli i predstoji im grčevita borba za opstanak u trećem stepenu srpskog klupskog fudbala.

Kuljane već narednog vikenda očekuje možda i presudan meč u borbi za opstanak, s obzirom da će u nedelju 14. aprila gostovati Tisi iz Adorjana.

Sa druge strane Kabel dočekuje Naftagas iz Elemira.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading