JOŠ JEDAN KORAK KA TITULI: FK Borac 1926 Čačak - ODLIČAN 5!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.04.2024

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija trijumfa je nastavljena i teško je uopšte i pomisliti da je bilo ko u aktuelnoj sezoni može prekinuti.

JOŠ JEDAN KORAK KA TITULI: FK Borac 1926 Čačak - ODLIČAN 5!

Foto: FK Borac 1926 Čačak

Čačanski Borac 1926 ne samo da redom beleži trijumfe u okviru zapadne grupe srpsoligaškog karavana, već i deli fudbalske lekcije ekipama koje su pozicionirane u samom vhu trećeg stepena natmičenja.

 

Na stadionu "kraj Morave" u okviru 21. takmičarske runde gostovala je trećeplasirana Sloga iz Požege i očekival ose da će jedan od dva derbija kola doneti zanimljivu fudbalsku predstavu i rezultatsku neizvesnost...

Ipak, po ko zna koji put u aktuelnoj sezoni pokazala se apsolutna dominacija čačanskih "zebri" koje su do prednosti stigle već u sedmom minutu kada je sjajan centaršut Stevana Kovačevića u gol pretvorio Arsenije Vranić koji je i sedam minuta kasnije glavom, nakon kornera, duplirao prednost svoje ekipe.

Oko 200 ljubitelja fudbala, koliko se okupilo na čačanskom stadionu, već tada je moglo da proslavi novi trijumf svojih ljubimaca, ali gosti iz Požege u 56. minutu donose, ispostaviće se, kratkotrajnu rezultatsku neizvesnost kada je Živorad Arnautović precizno izveo najstrožu kaznu, da bi sa bele tačke Strahinja Pantić deset minuta kasnije takođe bio precizan, vrativši ponovo Čačanima dva gola prednosti.

U samom finišu meča Nikola Grbović se dva puta upisao u listu strelaca, čime su Čačani ostvarili 12. uzastopnu prvenstvenu pobedu uz gol količnik u navedenim mečevima 35:6!

Foto: FK Borac 1926 Čačak

Čačani nastavljaju pohod ka Prvoj ligi Srbije

 

- Srpska liga Zapad, 21. kolo:

Borac 1926 (Čačak) - Sloga (Požega) 5:1 (2:0)

Strelci: A. Vranić 7`, 14`, S. Pantić 66`(11.m), N. Grbović 84`, 90+2`; Ž. Arnautović 56`(11.m)

Stadion: "kraj Morave", Čačak

Gledalaca: 200

Sudija: Lazar Stojmirović

Žuti kartoni: M. Kolarević, N. Stevanović (Borac 1926); D. RadojevićI. Žunić (Sloga)

Borac 1926 (Čačak): Stanić, Janjić, Kolarević, Pantić, Vujičić, Rakonjac (Milinković), Drašković, Marković (Stevanović), Pelivanović (Grbović), Kovačević (Milekić), Vranić (Bogićević).

Sloga (Požega): Radić, Milinković, Škrijelj, Unković, Vukčević (Krsmanović), Lakota (Šopalović), Arnautović (Đokić), Žunić (Nikolić), Bukvić, Petrović, Radojević (Stamatović).

Narednog vikenda Čačane očekuje teško gostovanje u Požarevcu gde će se sastati sa ekipom Mladog radnika 1926, dok će ekipa Sloge na svom terenu dočekati Vrelo Sport.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading