UOČI ODLUČUJUĆIH PRVENSTVENIH BORBI: Otvorio je dušu - reči trenera od kojih je zadrhtalo srce svakog navijača! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.04.2024

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došao je trenutak da se ostvare decenijski snovi svih generacija kluba.

UOČI ODLUČUJUĆIH PRVENSTVENIH BORBI: Otvorio je dušu - reči trenera od kojih je zadrhtalo srce svakog navijača! (VIDEO)

Foto: Starsport

Istorijsko ostvarenje ubskog Jedinstva je na dohvat ruke.

 

Crveno-beli sa stadiona "Dragan Džajić" imaju priliku da ostvare najveći uspeh u 104. godine dugoj istoriji ubskog fudbala.

Kolo pre kraja ligaškog dela takmičenja u okviru Prve lige Srbije, Jedinstvo sa Uba zauzima drugu poziciju na tabeli, mesto koje direktno vodi u elitu. Ubljni su u dosadašnjem delu takmičenja ostvarili skor od 14 pobeda, sedam remija i osam poraza i trenutno se se nalaze ispred Tekstilca iz Odžaka, kao i Smedereva 1924 i Inđije Toyo Tires koji imaju bod, odnosno dva, više.

kako bi se trenutni poredak na tabeli i zadržao, neophodno je ostvariti što bolje rezultate i u preostalih osam prvenstvenih mečeva (jedan u ligaškom delu i sedam u plej-ofu), a prvenstveno se na domaćem terenu bodovi ne smeju ispuštati.

Uoči predstojećeg prvenstvenog meča javnosti, ali prevashodno navijačima crveno-belih sa Uba obratio se nekadašnji fudbaler Jedinstva (1998 - 2000) i aktuelni trener bugarskog Boteva iz Plovdiva, Dušan Kerkez:

- Dragi moji Ubljani, želim ovim putem da vas pozovem da u subotu napunite stadion "Dragan Džajić" i podržite momke na istorijskom putu ka plasmanu u Superligu. Predstoji jedna od najbitnijih utakmica portiv Dubočice. Siguran sam da će momci dati sve od sebe i uz vašu pomoć, pred punim tribinama ostvariti pobedu i nastaviti put ka istorijskom ulasku u Superligu. Pozdravljam vas iz Bugarske i želim svom bivšem klubu da sledeće godine igra u Superligi. Napred Jedinstvo.

 

 

Da podsetimo, u subotu 13. aprila sa početkom od 16 časova Jedinstvo na ubskom stadionu "Dragan Džajić" dočekuje leskovačku GFK Dubočicu u meču u kojem obe ekipe imeju imperatib osvajanja bodova, tako da je dobra fudbalska predstava zagarantovana.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading