REVIJA EVROGOLOVA NA "TJENTIŠTU": Derbi u senci neverovatnog Strahinje Ognjenovića - mrežu rivala je tresao PET PUTA! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.04.2024

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve što fudbal može da pruži, viđeno je u duelu dve ekipe koje imaju maksimalne ambicije.

REVIJA EVROGOLOVA NA "TJENTIŠTU": Derbi u senci neverovatnog Strahinje Ognjenovića - mrežu rivala je tresao PET PUTA! (VIDEO)

Foto: FK Radnički Sutjeska

Fudbaleri Radničkog iz Sutjeske nastavljaju pohod ka vrhu tabele, a u okviru 13. kola "B" lige FSG Zrenjanina u direktnom duelu za drugu poziciju dočekali su Zlaticu iz istoimenog mesta

 

Navedeni duel okupio je na "Tjentištu" oko 150 ljubitelja fudbala, a svi koji su uživo pratili derbi meč, nisu zažalili što su nedeljno popodne posvetili najvažnojoj sporednoj stvari na svetu.

Već u sedmom minutu meča domaćin Evrogolom Strahinje Ognjenovića iz slobodnog udarca stiže do rezultatske prednosti, a isti igrač samo 15 minuta kasnije realizuje najstrožu kaznu i crveno-beli stižu do opipljive prednosti. Da je Ognjenović bio nerešiva enigma za goste iz Zlatice, pokazalo se na isteku pola sata igre, kada je svojim trećim pogotkom doneo Radničkom ubedljivu prednost.

Kraja uzbuđenjima u prvom poluvremenu nije bilo i gosti u 33. minutu preko Dragana Koraća uspevaju da smanje rezultatski deficit, Ubrzo i Nemanja Rajkidatrese mrežu Darka Gecina, da bi tačku na sjajno poluvreme, Strahinja Ognjenović stavio u nadoknadi vremena, kada je još jednim sjajnim pogotkom iz slobodnog udarca izazvao oduševljnje domaćih navijača.

Na samom startu nastavka igre gosti preko Ivana Živkova stižu do drugog pogotka, a kada je u 53. minutu Aleksandar Treunov zaradio direktan crveni karton, pojavila se zebnja kod domaćina, da je možda i potpuni preokret moguć.

Međutim, sve nedoumice, ukoliko su one i postojale, razrešio je novim, svojim petim pogotkom neverovatni Strahinja Ognjenović u 69. minutu meča.

 

 

- "B" liga FSG Zrenjanin, 13. kolo:

Radnički (Sutjska) - Zlatica (Zlatica) 6:2 (5:1)

Strelci: S. Ognjenović 7`, 22`(11.m), 30`, 45+2`, 69`, N. Rajku 44`; D. Korać 33`, I. Živkov 47`

Stadion: "Tjentište", Sutjeska

Gledalaca: 150

Sudija: Jovan Penavski

Žuti kartoni: L. Suču, S. Ognjnović, D. Kondan, K. Dalja, M. Miloš, N. Rajku (Radnički); D. Korać, V. Radojević, M. Imbronjev, S. Vorgić-predstavnik kluba, I. Vioglavin. O. Šabanovski, A. Dražić (Zlatica)

Crveni karton: A. Treunov (Radnički)

Radnički (Sutjeska): Suču, Matić, Grmuša, Treunov, Ognjenović (Bajić), Mamlić (Bodrožan, Dalja, K. Kondan, S. Miloš (G. Kondan), Rajku, M. Miloš

Zlatica (Zlatica): Gecin, Šari, Dražić (Pecarski), Pavković, Đolai, Vorgić, Imbronjev (Šabanovski), Vioglavin (Berkov), Jovanović, Radojević (Ćopić), Korać (Živkov).

Narednog vikenda ekipa Radničkog na svom stadionu dočekuje poslednjeplasirani Partizan iz Tomaševca, dok će Zlatica na svom terenu probati u duelu sa liderom, Proleterom 2006 iz Zrenjanina, da stigne do neophodnih bodova ukoliko žele da se vrate u trku za vrh tabele.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading