"KAMIONDŽIJE" UBACILE U VIŠI STEPEN PRENOSA: Nakon šokantnog poraza u Priboju, FAP slavio na velelepnom Lagatoru!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.04.2024

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada i dalje tinja...

"KAMIONDŽIJE" UBACILE U VIŠI STEPEN PRENOSA: Nakon šokantnog poraza u Priboju, FAP slavio na velelepnom Lagatoru!

Foto: YouTube.com/printscreen/Fudbal Zapadne Srbije

Fudbaleri pribojskog FAP-a prethodnog vikenda značajno su umanjili svoj šanse da stignu do šampionskog pehara u zapadnoj grupi srpskoligaškog karavana, čime bi stigli i do istorijskog plasmana u Prvu ligu Srbije.

 

Popularne "kamiondžije" poražene su od Reala iz podunavaca na stadionu u gradu na obali Lima minimalnim rezultatom 0:1, a odmah nakon utakmice rukovodstvo kluba je odlučilo da proba šok terapijom da razmrda ekipu, tako da je došlo do promene na poziciji šefa stručnog štaba i poverenje u finišu sezone povereno Vladislavu Rosiću koji je svoj debitantski meč na klupi "kamiondžija" imao na ni malo lakom terenu u Loznici.

Tokom prvog poluvremena golova nije bilo, a do promene rezultata došlo je u 71. minutu. Ubacili su Pribojci jednu loptu u šesnaesterac domaćina, a u želji da spreči centaršut, loptu je glavom zakačio Igor Petrović i ona je završila u mreži golmana Petra Antonića.

Pitanje pobednika definitivno je rešeno u 83. minutu kada je mrežu Lozničana zatresao Stefan Vukmirović koji je rutinski okončao kontranapad svoje ekipe.

Foto: YouTube.com/printscreen/Fudbal Zapadne Srbije

Autogol koji je najavio konačnog pobednika

 

- Srpska liga Zapad, 21. kolo:

Loznica (Loznica) - FAP (Priboj) 0:2 (0:0)

Strelci: I. Petrović u 71.(autogol) i S. Vukmirović u 83. minutu

Stadion: "Lagator", Loznica

Gledalaca: 500

Sudija: Ivan Vučićević

Žuti kartoni: S. Tripković, F. Obadović, I- Ćuković (Loznica); D. Stojković, M. Vesnić (FAP)

Loznica (Loznica): Antonić, Ćurković, Bošković, Brajić (Komarčević), Pantić, Šutić (Brkić), Obadović, D. Pecarski (B. Pecarski), Tripković (Ćirić), Petrović, Janjušević.

FAP (Priboj): Nikolić, Vesnić, Stojković, Obućina, Plazinić, Grujić (Vukmirović), Jovanović (Miraljemović), Milojević (Milunović), Stanojević, Lazarević, Lučić (Grek).

U priboju se nadaju da prethodni kiks, ne znali i definitivno opraštanje od borbe za šampionski pehar, a nakon gostovanja na "Lagatoru" očekuje ih meč na svom stadionu protiv ekipe Tutina.

Sa druge strane, Loznica, koja će najverovatnije sezonu okončati na trećoj poziciji, već u subotu 13. aprila putuje u Valjevo gde će se sastati sa velikim rivalom Budućnosti Krušik 2014.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading