ISTORIJA JE ISPISANA: Poraz koji ne boli - ovako su Vrščani videli svoje premijerno gostovanje na Marakani! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.04.2024

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kup je bio i prošao...

ISTORIJA JE ISPISANA: Poraz koji ne boli - ovako su Vrščani videli svoje premijerno gostovanje na Marakani! (FOTO GALERIJA)

Foto: OFK Vršac

Fudbaleri OFK Vršca i pored činjenice da nisu ostvarili željene rezultate u okviru Prve lige Srbije, već sada mogu da kažu da iza sebe imaju istorijsku sezonu.

 

Vršački crveno-beli kolo pre kraja regularng dela šampionata u drugom stepenu srpskog fudbala, sa ukupno 36 osvojenih bodova nemaju šansu da se plasiraju u plej-of fazu takmičenja, tako da će se u poslednjih sedam mečeva boriti za očuvanje aktuelnog statusa.

Međutim, svi u klubu, ali i gradu mogu biti više nego zadovoljni svojim ostvarenjima u ovosezonskom Kupu Srbije. OFK Vršac je u najmasovnijm takmičenju stigao do četvrtfinala i bili su jedina niželigaška ekipa koja je svoje mesto našla među osam najboljih srpskih klubova. 

Na startu ovogodišnjeg takmičenja OFK Vršac je eliminisao lučansku Mladost koja je na Gradskom stadionu poražena rezultatom 3:1, da bi nešto više od mesec dana kasnije izboren i plasman među najboljih osam ekipa pobedom nad kruševačkim Napretkom, a pogodak vredan istorijskog ostvarenja postigao je u Miloš Milivojević u 66. minutu.

Žreb za četvrtfinale bi oje neumoljiv i dodelio im najtežeg mogućeg protivnika, Crvenu zvezdu i to na stadionu "Rajko Mitić"

Znali su Vrščani da teško mogu stići do nove senzacije, ali na kraju i pored poraza rezultatom 3:0 mogu i moraju biti zadovoljni ostvarenim, a kako su svoje premijerno gostovanje na Marakani videli navijači kluba, možete pogledati u sledećoj galeriji:

 

Na kraju treba napomenuti da je OFK Vršac na travu najvećeg srpskog stadiona istrčao u sledećem sastavu: Nović, Terzić, Dijuf, Stojković, Lazevski, Lainović, Milivojević, Čejić, Todorović, Žunić, Rikelme.

Kada je reč o nastavku prvenstvenih borbi, Vrščani narednog vikenda na svom Gradskom stadionu dočekuju najprijatnije iznenađenje ovosezonske Prve lige Srbije, ekipu Tekstilca iz Odžaka, a zatim im predstoji da kroz plej-aut obezbede opstanak.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading