CRVENO-BELI SE KOCKAJU SA TITULOM: Rezultatski rolerkoster okončan podelom plena - lider do boda stigao u nadoknadi vremena! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.04.2024

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa dva uzastopna remija, doveli su u pitanje i plasman u viši takmičarski rang.

CRVENO-BELI SE KOCKAJU SA TITULOM: Rezultatski rolerkoster okončan podelom plena - lider do boda stigao u nadoknadi vremena! (VIDEO)

Foto: GFK Sloven Ruma

Fudbaleri GFK Slovena iz Rume i nakon vanrednog kola vojvođanske grupe srpkoligaškog fudbala, lideri su ovog takmičenja, ali u ovom momentu imaju samo bod više u odnosu na najvećeg i jedinog konkurenta Železničar iz Inđije koji je ubedljivo rezultatom 4:1 savladao 1. maj iz Rume.

 

Tokom prvih pola sata igre golovanije biloa, a onda su gosti u 38. minutu izveli sjajan kontranapad koji je Nikola Divac pretvorio u vodeći pogodak ekipe Podunavca iz Elemira.

Ipak, samo šest minuta kasnije radovalo se i stotinak domaćih navijača. Sjajnu akciju p odesnom krilu i centaršut po zemlji iskoristio j Aleksanda Ignjić i na odmor se otišlo rezultatskim egalom.

Novi šok za domaće ljubitelje fudbala dogovdio se u 51. minutu. Novu kontru gostiju golom je okončao IVan Tejić, da bi u 69. minutu Đorđe Perišić doneo dva gola prednosti ekipi iz Elemira.

Aleksandar Ignjič je u 76. minutu bio neprecizan sa bele tačke i činilo se da će lider doživeti poraz u meču u kojem se očekivala rutinska pobeda. Ipak, do poslednjeg zvižduka sudije Nikole Čekičevića kvalitet je ispivao na površinu. Aleksa Kuljanin u 82. i Strahinja aleksić u drugom minutu nadoknade vremena uspevaju da pronađu put lopti do mreže Sergeja Bjlice i barem jedan bod ovoga puta je ostao u Rumi.

 

 

- Srpska liga Vojvodina, 22. kolo:

GFK Sloven (Ruma) - Podunavac (Elemir) 3:3 (1:1)

Strelci: A. Ignjić 44`, A. Kuljanin 82`, S. Aleksić 90+2`; N. Divac 38`, I. Tejić 51`, Đ. Perišić 69`

Stadion: "u Borkovačkoj dolini", Ruma

Gledalaca: 100

Sudija: Nikola Čekičević

Žuti kartoni: D. Simić, N. Stojisavljević (GFK Sloven); D. Stevanović-trener, F. Ilić, D. Aleksić (Podunavac)

GFK Sloven (Ruma): Đegavac, Radović, Lukešević (Protić), Ilić (Aleksić), Popović (Simić), Radišić, Marinković (Stojisavljević), Janjić (Jandrić), Kuljanin, Ignjić, Savinović.

Podunavac (Elemir): Bjelica, Radošević, Miliković, Maksimović (Goranović), Tejić (Petković), Despenić (Aleksić), Milikić, Ilić, Radjojčić, Divac (Milanović), Perišić (Čermelj).

Takmičenje u Srpskoj ligi Vojvodina dobija svoj dramatični scenario i svaki naredni susret može biti presudan kada je borba za titulu u pitanju.

Ekipa GFK Slovena narednog vikenda gostuje Dinamu 1945 u Pančevu, dok će Podunavac u Elemiru odigrati još jedan duel protiv izrazitog favorita, ekipe OFK Kikinde.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading