PUN GAS "DIZELKE": U Inđiji ne odustaju od titule - Slavoljub Đokić het-trikom sačuvao nadu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.04.2024

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povratak na pobednički kolosek.

PUN GAS "DIZELKE": U Inđiji ne odustaju od titule - Slavoljub Đokić het-trikom sačuvao nadu!

Foto: youtube.com/printscreen

Fudbaleri inđijskog Železničara prethodnog vikenda negativno su iznenadili svoje navijače porazom od Radničkog iz Zrenjanina rezultatom 0:1, ali su se već u vanrednom 22. kolu Prve lige Srbije, vratili na pobednički kolosek pošto su na igralištu na novosadskom Limanu savladali 1. maj iz Rume sa ubedljivih 4:1.

 

Igrači u plavo-beloj sportskoj opremi već u uvodnim minutima meča stigli su do dva gola prednosti i praktično već tada rešili pitanje pobednika. Igrao se 14. minut kada su domaći fudbaleri došli do jedne lopte na polovini ekipe iz Rume, usledio je pravovremeni pas ka Slavoljubu Đokiću kome nije bilo teško da zatrese mrežu.

Isti igrač bio je strelac gola i četiri minuta kasnije, a slobodno se može reći da je pogodak bio preslikana situacija onoga što se dogodilo u 14. minutu.

Đokić je do het-trika stigao u 62. minutu, samo četiri minuta kasnije gosti preko Denisa Stajkija stižu do počasnog pogotka.

Konačan rezultat meča postavljn je u 71. minutu kada je na kon kontranapada i asistencije Miralema Sulejmanija, mrežu Rumljana zatresao Dimitrije Volarević.

Foto: youtube.com/printscreen

Slavlje fudbalera Železničara nakon četvrtog pogotka

 

- Srpska liga Vojvodina, 22. kolo:

Železničar (Inđija) - 1. maj (Ruma) 4:1 (2:0)

Strelci: S. Đokić 14`, 18`, 62`, D. Volarević 71`; D. Stajki 66`

Stadion: "Bačko igralište" na Limanu

Sudija: Nemanja Despotović

Žuti kartoni: D. Saračević, D. Živanović (Železničar)

Železničar (Inđija): Krivokuća, Saračević, Vasilić (Bošnjak), Matijević, Đokić (Bosnić), Volarević (Radman), Ivelja (Sulejmani), Osman, Živanović, Jaćimović, Miljević (Trbović).

1. maj (Ruma): Ilich, Đ. Stojanović, Radovanović, Lazić (Prebradović), Nikolić (Svračević), Bibić, Stajki (Cvetković), Lukić, Zečak (Jovanović), U. Stojanović, Radojičić (Pančić). 

Već narednog vikenda na programu su mečevi naredne takmičarske runde kada će "inđisjka dizelka" ugostiti Borac iz Šajkaša, dok će 1. maj iz Rume na svom stadionu tražiti važne bodove u duelu protiv novobanovačkog Omladinca.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading