NIJE SVE U NOVCU: Ponuda Engleza je glatko odbijena - evo šta su povodom svega rekli iz kluba! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.04.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni fudbaler ipak neće nigde otići.

NIJE SVE U NOVCU: Ponuda Engleza je glatko odbijena - evo šta su povodom svega rekli iz kluba! (FOTO)

Foto: FK Jedinstvo Gornja Gorevnica

Fudbaleri Jedinstva iz Gornje Gorevnice dugi niz gofdina u kontinuitetu tačkmiče se u okviru Moravičke okružne lige, a u aktuelnoj takmičarskoj 2023/24 godini ne beleže baš reprezentativne rezultate.

 

Ekipa je tokom prethodnih 20 prvenstvenih mečeva ostvarila skor od četiri pobede, isto toliko remija i 12 poraza i u ovom momentu sa 16 osvojenih bodova se nalaze na poziciji 13. Prethodnog vikenda načinili su iznenađenja savladavši na gostovanju ekipu Slatine rezultatom 2:0, a u listu strelaca su se upisali Dejan Živanić u 11. iz jedanaesterca i Nikola Todorić u 63. minutu.

Upravo navedenim trijumfom fudbaleri Jedinstva su pobegli iz "opasne zone", ali je poptuno jasno da će do poslednjg kola pokušati da izbegnu eliminaciju u niži takmičarski rang.

Nakon meča protiv Slatine, rukovodstvo kluba se javnosti obratilo putem zvaničnog Instagram naloga, a u epicentru zbivanja našao se fudbaler ovog kluba, iskusni tridesetšestogodišnji Marjan Slavković i "ponuda koju je dobio od strane člana engleskog Čempionšipa, ekipe Sautemptona". U saopštenju stoji:

- U naše prostorije je preko pošte (još nemamo internet) stigla zanimljiva ponuda od kluba sa ostrva. Radi se o Engleskom velikanu Sautemptonu, koji je zainteresovan za usluge našeg vremešnog fudbalera. Bez obzira što je našem klubu novac više nego preko potreban, više nam treba igrač u borbi za opstanak…. Neka pričekaju.

Ponuda vredna 250.000 funti je ovime glatko odbijena...

Foto: FK Jedinstvo Gornja Gorevnica

Englezi će morati da sačekaju - Slavković ostaje veran klubu

 

Naravno, u pitanju je šala i dobar marketinški potez ekipe iz mesta u opštini Čačak, ali su u Gornjoj Gorevnici ovime uspeli da skrenu pažnju na sebe i svoj klub.

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, fudbalere Jedinstva narednog vikenda očekuje teško gostovanje u Trnavi gde će se sastati sa ekipom Spartaka 1976 koja se nalazi na drugoj poziciji sa dva boda zaostatka u odnosu na lidera Zadrugar iz Donje Trepče i koja će do kraja takmičenja pokušati sve, kako bi se plasirala u Zonu Zapadno-moravsku.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading