NEMILOSRDNI LIDER: Šampionski ples Markovčana - Stefan Stojanović se poigravao sa gostujućim defanzivcima!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.04.2024

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan korak ka trećem stepenu srpskog klupskog fudbala je načinjen.

NEMILOSRDNI LIDER: Šampionski ples Markovčana - Stefan Stojanović se poigravao sa gostujućim defanzivcima!

Foto: OFK Napredak Markovac

Fudbaleri OFK Napretka iz Markovca u prethodnoj takmičarskoj rundi Zone Podunavsko-šumadijske, remizirali su u Rabrovu sa ekipom RSK-a rezultatom 0:0, ali su samo sedam dana kasnije nadoknadili sve propušteno i još jednog rivala u borbi za vrh tabele, ispratili kući sa punom mrežom.

 

U okviru 18. kola četvrtog stepena srpskog klupskog fudbala, OFK Napredak je na stadionu "Stari hrast" ugostio VGSK iz Velikog Gradišta, a pitanje šampiona bilo je rešeno već nakon prvog poluvremena.

Već nakon pola sata fudbala Markovčani su stekli prednost od dva gola, a u listu strelaca su se upisali Nenad Đurđević i Stefan Stojanović koji je do odlaska na odmor uspeo da zabeleži i het-trik dok je jedini pogodak za goste postigao Vuk Jevtić u 33. minutu.

I pored ubedljive prednosti na poluvremenu, domaćin nije "spustio nogu sa gasa" ni u nastavku meča i novim pogotkom Stefana Stojanović stižu do svog petog pogotka, da bi u samom finišu meča Đorđe Slavković dva puta matirao Miloša Jovkovića, čime je OFK Napredak stigao do najubedljivijeg ovogodišnjeg prvenstvenog trijumfa.

Foto: OFK Napredak Markovac

U Markovcu će se igrati srpskligaški fudbal?

 

- Zona Podunavsko-šumadijska, 18, kolo:

OFK Napredak (Markovac) - VGSK (Veliko Gradište) 7:1 (4:1)

Strelci: N. Đurđević 17`, S. Stojanović 29`, 40`, 43`, 48`, D. Slavković 60`, 82`; V. Jevtić 33`

Stadion: "Stari hrast", Markovac

Gledalaca: 100

Sudija: Miroslav Jokić

Žuti kartoni: M. Vranić, A. Dragutinović (OFK Napredak); M. Cvejić (VGSK)

OFK Napredak (Markovac): Rafailović, Milojević, Vranić (Cvetković), Stojanović, N. Đurđević, Živanović (Kizić), Ristić, A. Đorđević (Slavković), Kočanović (Dragutinović), Bajović (Jevtić), Antonijević.

VGSK (Veliko Gradište): Jovković, Marković, Mat. Kostić, Mar. Kostić (Đorđević), Vasiljević, Jelić (Stokić), Nikolić (Mišić), Dimitrijević, Cvejić, Mitrović, Jevtić (Petrović).

U narednoj takmičarskoj rundi ekipa OFK Napretka dočekuje u Markovcu Obilić iz Živica, dok će VGSK pokušati da popravi utisak na domaćem terenu u Velikom Gradiptu kada će ugostiti Karađorđe iz Topole.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading