ISKUSNI NAPADAČ RAVNE GORE BARAJEVO PRED DERBI “SKENIRA” BIVŠI TIM: “Sikara” veruje u iznenadjenje protiv Šušnjara!

Autor: Irena Đurđević

Sport

11.04.2024

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Nikolić: “Jedna od najbitnijih utakmica za nas jer bi se u slučaju trijumfa “odlepili” među vodeći trio, međutim, rival ima kvalitet i svoju sportsku računicu po kojoj neće da dozvoli da tako lako ostane bez bodova”.

ISKUSNI NAPADAČ RAVNE GORE BARAJEVO PRED DERBI “SKENIRA” BIVŠI TIM: “Sikara” veruje u iznenadjenje protiv Šušnjara!

Foto: Privatna arhiva/Marko Nikolić

Superligaški “barut” je osetio još 2017. sa 18 godina, u Metalcu iz Gornjeg Milanovca, igrao godinama u brojnim klubovima srpskoligaškog karavana, a sada sa KFK Ravnom Gorom Barajevo, hladne glave za portal Republika.rs najavljuje derbi sa nekadašnjim klubom u trci za plasman na beogradski “Sever”.

 

Reč ima napadač Marko Nikolić:

- Duel sa Šušnjarom je ovog proleća jedna od najbitnijih utakmica za nas.

Igraćete pod imperativom pobede.

- Nadam se da važnost meča neće da nam “veže” noge, a verujem u pozitivan ishod za moj tim.

Šušnjar takođe igra na pobedu.

- Odlično poznajem rivala, najveći aduti su im:kapiten Marković i golman Grčić, najjači su, po mom mišljenju, u veznom redu. Trener Kovačević je ključni čovek za uspeh…

KFK Ravna Gora Barajevo ima svoje sportske adute.

- Svako koga trener Marković izabere u idealnu postavu ima kvalitet. Istina je da smo oslabljeni za Iliju Mladenovića koji meč propušta zbog parnih kartona, ali u svojim redovima imamo najboljeg strelca lige, Andreju Lazovića i još nekoliko izvrsnih pojedinaca.

 

Prošlo kolo ste ostali “kratkih rukava”.

- Gubitak bodova nas je opomenuo pred sve duele koji slede, posebno pred derbi kola. Bitno je da je uprava kluba uz nas i posle ovog neplaniranog poraza koji smo zajedno već arhivirali.

Borba za sam vrh tabele je sve zanimljivija.

- OFK Budućnost iz Dudovice se odvojila, ali to drugo mesto “juri” nekoliko ekipa koje su po timskom kvalitetu gotovo ravnopravne.

Ko će, po Vašem mišljenju, drugi kroz cilj?

- Nadam se i verujem da je naša druga pozicija, a da će moj bivši klub koji takođe predvode pravi ljudi od fudbala i u stručnom štabu i igračkom kadru, kroz “baraž” do Srpske lige Beograd - zaključio je napadač Ravne Gore Barajevo.

Marko Nikolić, na “malim terenima” mnogo poznatiji kao “lazarevački Sikara” zna pobedničku formulu i za derbi sa Šušnjarom 1977 i za plasman u viši rang.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading