SVAKA UTAKMICA SADA JE FINALNA: Prava na kiks nemaju - trka u dvoje odlučiće se u foto-finišu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.04.2024

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo se pobeda i tri boda računaju.

SVAKA UTAKMICA SADA JE FINALNA: Prava na kiks nemaju - trka u dvoje odlučiće se u foto-finišu!

Foto: OFK Aranđelovac 1979

Fudbaleri OFK Aranđelovca 1979 u aktuelnoj sezoni u okviru Šumadijske okružne lige pružaju sjajne partije i jasno je da će do poslednjeg sudijskog zvižduka koji će se začuti drugog vikenda u mesecu junu, voditi veliku borbu za plasman u četvrti stepen srpskog klupskog fudbala.

 

Prethodnog vikenda Aranđelovčani su u Banji ubedljivo savladali istoimenu ekipu rezultatom 4:1, a istovremeno zahvaljujući remiju lidera Šumadije iz Toponice na gostovanju Omladincu u Donjoj Rači (1:1), bodovno su se izjdnačili sa prvoplasiranom ekipom i izvesno je da će se do kraja sezone voditi trka u dvoje.

Već u nedelju 14. aprila Aranđelovčane očekuje ni malo lak zadatak, s obzirom da će na svom stadionu ugostiti ekipu Lokomotive iz Lapova, tim koji je u poslednja dva prvenstvena meča osvojio svega jedan bod i pokušaće da iznenade favorita.

Prvi ovosezonski duel dve ekipe koji je odigran 24, septembra prethodne godine pripao je OFK Aranđelovcu 1979 koji je slavio pogotkom Stefana Veličkovića u 80. minutu susreta.

Kada je reč o poslednjih pet međusobnih mečeva OFK Aranđelovca 1979 i Lokomotive iz Lapova, treba napomenuti da su Aranđelovčani slavili tri puta, dok je po jedan meč okončan podelom bodova i pobedom sastava iz Lapova. Ostvaren je i gol količnik 13:4 u korist domaćina predstojećeg meča.

Poslednji prvenstveni meč koji su dve ekipe odigrale u Aranđelovcu 29. aprila 2018. godine ubedljivo je pripao domaćinu koji je slavio rezultatom 8:0.

Foto: OFK Aranđelovac 1979

Tri boda se ne mogu dovesti u pitanje

 

- Šumadijska okružna liga, 21. kolo:

OFK Aranđelovac 1979 (Aranđelovac) - Lokomotiva (Lapovo)

Stadion: OFK Aranđelovac

Datum: Nedelja, 14. april

Početak: 16 časova

Kao što je već istaknuto, borba u dvoje se nastavlja, a naznaku novog šampiona moda bi smo mogli da dobijemo za mesec dana, kada će se 12. maja u Toponici sastati u međusobnom duelu dve prvoplasirane ekipe Šumadije i OFK Aranđelovca 1979.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading