"VRTIĆ SA BANJICE" KONAČNO "POKAZAO ZUBE": Prva prolećna trojka je upisana! Postavljeni su temelji novih "građevinara"?

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.04.2024

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobeda nakon punih pet meseci...

"VRTIĆ SA BANJICE" KONAČNO "POKAZAO ZUBE":  Prva prolećna trojka je upisana! Postavljeni su temelji novih "građevinara"?

Foto: FK Rad

Fudbaleri Rada su 18. novembra prethodne godine u duelu protiv obrenovačkog Radničkog slavili rezultatom 3:1 i u narednih pet meseci, u sedam uzastopnih mečeva, zabeležili su seriju neuspeha, kojom su sebi "otvorili vrata" zonskog ranga u prestonici.

 

U okviru 23. takmičarske runde Srpske lige Beograd, "građevinari" su na stadionu "Kralj Petar I" dočekali Torlak iz Kumodraža, a pitanje pobednika bilo je ređeno u ranoj fazi utakmice.

Igrao se osmi minut meča kada je osamnaestogodišnji Nemanja Nenadović zatresao mrežu Miloša Rnića, a kasnije se ispostavilo a je tim pogotkom Rad stigao i do tri boda kojima je najavio možda i bolja ostvarenja u nastavku sezone.

Foto: FK Rad

Konačno imaju razloga za slavlje - navijači Rada

 

- Srpska liga Beograd, 23. kolo:

Strelac: N. Nenadović u 8. minutu za Rad

Stadion: "Kralj Petar I", Beograd

Sudija: Jasmina Mickovska

Žuti kartoni: S. Rupar, P. Goločevac, L. Nenadović (Rad); V. Pražić, L. Krsmanović (Torlak)

Rad (Beograd): Papić, Rupar (Samardžija), Radošević, Živanović, Trkulja, Bezarević, L. Nenadović, Popesković, Panev (Bojović), N. Nenadović (Goločevac), Marjanović (Panić).

Torlak (Kumodraž): Rnić, Jovanović (Vukotić), D. Jovančić (Šalipur), Janković, Pražić, Stojanović (Maksimović), Milovanović, Petrović (Todorović), Bajić, Milentijević, M. Jovančić (Krsmanović).

Fudbaleri Rada su ovim trijumfom stigli do desetog osvojenog boda i sedam kola pre kraja takmičenja imaju samo teoretske šanse da obezbede opstanak u trećem stepenu srpskog klupskog fudbala.

"Građevinare" već u subotu 20. aprila očekuje gostovanje u Dobanovcima ekipi Budućnosti kojoj su bodovi takoše neophodni u borbi za opstanak.

Sa druge strane Torlak dočekuje probuđenu Zvezdaru u meču koji će imati veliki značaj za sastav iz Kumodraža.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading