JOŠ JEDNA POZITIVNA OCENA JE UPISANA: Sjajan prolećni semestar "studenata" - sve je spremno za "diplomski ispit"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.04.2024

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan korak ka krajnjem cilju je ostvaren.

JOŠ JEDNA POZITIVNA OCENA JE UPISANA: Sjajan prolećni semestar "studenata" - sve je spremno za "diplomski ispit"!

Foto: FK Studentski grad

Fudbaleri novobeogradskog Studentskog grada jesenji deo sezone u okviru beogradske grupe srpskoligaškog karavana okončali su sa 16 osovjenih bodova, što je bilo dovoljno za pozicioniranje u sredini tabele, ali su mnogi smatrali da će ekipa do poslednjeg kola voditi borbu za opstanak.

 

Međutim, prolećna ostvarenja su demantovala sva predviđanja. "Studenti" su u prvih sedam mečeva nastavka takmičenja ostvarili skor od četiri pobede, jednog remija i dva poraza, što ih je pozicioniralo u vrhu tabele.

U takvoj atmosferi fudbaleri Studentskog grada dočekali su meč vanrednog 23. kola u kojem su na stadionu u Vojvođanskoj ulici dočekali PKB iz Padinske Skele.

I pored činjenice da je meč odigran u pravim novembarskim vremenskim uslovima, na stadionu Fudbalskog kluba Bežanija okupilo se oko 200 ljubitelja fudbala, a domaćinu je jedan pogodak bio dovoljan da stigne do tri važna boda.

Pitanje pobednika rešeno je u drugom minutu nastavka susreta kada je mrežu Đorđa Milovanovića zatresao Ljubomir Pavlović igrač koji je u aktuelnoj sezoni stigao do čak 11 postignutih pogodaka.

Foto: FK Studentski grad

Novo slavlje "studenata"

 

- Srpska liga Beograd, 23. kolo:

Studentski grad (Novi Beograd) - PKB (Padinska Skela) 1:0 (0:0)

Strelac: Lj. Pavlović u 47. minutu

Stadion: FK Bežanija

Gledalaca: 200

Sudija: Nikola Katić

Žuti kartoni: S. Mladenović, J. Miletić, N. Terzić, N. Nikolić (Studentski grad); V. Lazić, O. Jovičin (PKB)

Studentski grad (Novi Beograd): Terzić, Mladenović, Stefanović (Balajić), Krstović, Popadić, Kožović, Vidović (Mrđenović), Knežević (Gavrilović), Pavlović (Nikolić), Džodan, Lepojević (Miletić).

PKB (Padinska Skela): Milovanović, Klarić (Subotić), Stošić, Kostadinović (Rančić), Bajrami, Maksimović, Ognjanović, Lazić (Ljubević), Drača, Jovičin, Prodanović (Radosavljević).

Narednog vikenda "studente" očekuje "diplomski ispit" u aktuelnoj sezoni, s obzirom da će u subotu 20. aprila gostovati lideru takmičenja, ekipi Zemuna.

Sa druge strane PKB dočekuje ekipu beogradskog Sinđelića u meču u kojem će bodovi biti obaveza i za jedne i za druge.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading