JELIĆ ČUVA "LIVADICU": Serija Bačkojarčana je nastavljena - od Mladosti će tek mnogi strepeti! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.04.2024

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gotovo idealni prolećni hod ekipe sa stadiona "Livadica".

JELIĆ ČUVA "LIVADICU": Serija Bačkojarčana je nastavljena - od Mladosti će tek mnogi strepeti! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Mladost Bački Jarak

Fudbaleri Mladosti iz Bačkog Jarka iza sebe imaju prilično turbulentnu jesenju polusezonu, nakon koje su im mnogi predviđali grčevitu borbu za opstanak u Vojvođanskoj ligi Jug, ali je nastavak takmičarske godine doneo i preporođene plavo-bele.

 

Skipa sa stadiona "Livadica" u prvih sedam prvenstvenih mečeva u 2024. godini zabeležila je pet pobeda i dva poraza, a serija uspeha je nastavljena i nakon gostovanja Radničkog iz Šida.

Tokom prvog poluvremena u Bačkom Jarku je viđen samo jedan pogodak, a domaćina je vođstva doveo Bratislav Jelić u 22. minutu meča.

Međutim, nastavak donosi veliki šok za domaće fudbalere i navijače, s obzirom da je David Hrubik u 47. minutu matirao sopstvenog golmana Nemanju Pajfera, ali je radost crveno-belih iz Šida trajla manje od jednog minuta, s obzirom da je Bratislav Jelić još jednom pronašao put lopti do mreže, čime je postavio i krajnji rezultat susreta.

 

Vojvođanska liga Jug, 23. kolo:

Mladost (Bački Jarak) - Radnički (Šid) 2:1 (1:0)

Strelci: B. Jelić u 22. i 48. minutu za Mladost; D. Hrubik u 47. minutu (autogol) za Radnički

Stadion: "Livadica", Bački Jarak

Sudija: Spasoje Jurišić

Žuti karton: D. Hrubik

Mladost (Bački Jarak): Pajfer, Đumić, Hrubik, Drinić (Malbaša), Antonić (Pavlović), Erak (Tekić), Mitrović, M. Knežević, Jelić (Kovačić), A. Knežević, Zeljković.

Radnički (Šid): Novaković, Borojević, Aperlić, Drča, Stojšić, Mijatović, Šuša, Vuković, Đuričić, Subić, Rukavina.

Narednog vikenda ekipu Mladosti očekuje gostovanje u Temerinu gde će se sastati sa ekipom TSK-a koja će imati imperativ osvajanja bodova u borbi za opstanak.

U sličnoj situaciji se nalazi i Radnički iz Šida koji na svom terenu dočekuje drugoplasiranu Slobodu iz Donjeg Tovarnika, sa nadom da će konačno, nakon tri meča, uspeti da stignu do prvenstvenog trijumfa.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading