OSVOJENA SU NOVA TRI BODA: Serija Crvene zvezde je nastavljena - TITULA je tako BLIZU!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.04.2024

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezadrživo grabe ka vrhu tabele.

OSVOJENA SU NOVA TRI BODA: Serija Crvene zvezde je nastavljena - TITULA je tako BLIZU!

Foto: FK Crvena zvezda Pavliš

Fudbaleri Crvene zvezde iz Pavliša nastavili su sjajnu prolećnu seriju u okviru Područne fudbalske lige Pančevo i sada se nalaze nadomak borbe za šampionski pehar i istorijskog plasmana u istočnu grupu vojvođanskog fudbala.

 

Crveno-beli se sa teškog gostovanja u Debeljači ekipi Spartaka 1911 vraćaju sa tri boda u džepu, a stotinak ljubitelja fudbala prisustvovalo je meču koji je u rezultatskom smislu rešen tokom drugog poluvremena.

Sasvav sa stadiona "Milan Janjić" do prednosti stiže u 48. minutu kada je Dejan Lazarević matirao Gorana Bujakovića, a četrnaest minuta kasnije prednost j duplirao Lazar Samardžija.

Domaćin uspeva u 79. minutu preko Milana Nedučića da unese neizvesnost u meč, ali je sve dileme razrešio u 86. minutu Marko Jovanović.

Foto: FK Crvena zvezda Pavliš

Crvena zvezda slavila u Debeljači

 

- PFL Pančevo, 22. kolo:

Spartak 1911 (Debeljača) - Crvena zvezda (Pavliš) 1:3 (0:0)

Strelci: M. Nedučić u 79. minutu za Spartak 1911; D. Lazarević u 48, L. Samardžija u 62. i M. Jovanović u 86. minutu za Crvenu zvezdu

Stadion: u Debeljači

Gledalaca: 100

Sudija: Miloš Božić

Žuti kartoni: A. Pniši (Spartak 1911); O. Ratković, Đ. Vukomanović (Crvena zvezda)

Spartak 1911 (Debeljača): Bujaković, Vuksić (Vojinović), Zalokar (Mohači), Živu, Nedučić, Jaramaz, Kocka, Radivojev, Pniši, Korenj, Javor.

Crvena zvezda (Pavliš): Kikoš, Samardžija, Pomorišac, Bobić, Radak (Pucar), Lazarević, Trnjanac, Vukomanović (Erdeji), Ratković (Kerkez), Tadić, Kračunjel (Jovanović).

Priliku da nastave seriju trijumfa, fudbaleri Crvene zvezde će imati narednog vikenda kada će na popularnu "Janju" doći Ševac iz Kusića.

Sa druge strane fudbaleri Spartaka 1911 tražiće prekid negativne serije koja traje više od mesec dana, u duelu protiv Sloge u Banatskom Novom Selu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading