ZAPOČETI SU VELIKI INFRASTRUKTURNI RADOVI: Uz borbu za titulu, klub radi na poboljšanju uslova na stadionu - sledi izgradnja nove tribine! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.04.2024

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za viši rang neophodno je i da stadion zasija u novom ruhu.

ZAPOČETI SU VELIKI INFRASTRUKTURNI RADOVI: Uz borbu za titulu, klub radi na poboljšanju uslova na stadionu - sledi izgradnja nove tribine! (VIDEO)

Foto: Republika

Fudbaleri Mladosti iz Omoljice nastavljaju svoj pohod ka vrhu tabele Vojvođanske lige Istok, a u vikendu za nama puleni trenera Petra Divića ostvarili su ubedljiv trijumf u duelu protiv Begeja iz Žitišta.

 

Domaćin je tokom prvog poluvremena jednom uspeo da zatrese mrežu gostujućeg golmana Bojana Trivunovića, a u strelce se u 40. minutu upisao Luka Lukić, da bi u nastavku meča čuvar mreže sastava iz Žitišta još tri puta bio savladan.

Redom su pogađali Luka Lukić, ovoga puta iz jedanaesterca u 71, Filip Kovačević u 84. i Petar Vučinić u 90. minutu.

Foto: Republika

Vodi Omoličane ka trećeligaškoj konkurenciji - Petar Divić

 

- Vojvođanska liga Istok, 23. kolo:

Mladost (Omoljica) - Begej (Žitište) 4:0 (1:0)

Strelci: L. Lukić 40, 71(11.m), F. Kovačević 84, P. Vučinić 90

Stadion: u Omoljici

Sudija: Kristijan Kovač

Žuti kartoni: A. Kuburović, M. Rapaić (Begej)

Mladost (Omoljica): Todorović, Lukić, Starčević (Kovačević), Dodić (Vukajlović), Maksimović (Točilovac), Celin, Vučinić, Klještan, Stanković, Vojnović (Mićić), Lukič

Begej (Žitište): Trivunović, Mijatović, Zekić (Čubrilo), Umićević, Petrov, Golijanin, Nikolić, Štrbac, Brankov (Obrenić), Rapaić (Novaković), Kuburović.

Samo dan nakon navedenog duela protiv ekipe iz Žitišta, klub je obavestio jvnost o početku velikih infrastrukturnih radova na svom stadionu. Naime, krenulo se u rušenje stare tribine, a na tom mestu će biti izgrađena nova koja će u znatnoj meri omogućiti veći konfor svih ljubitelja fudbala koji posećuju stadion u Omoljici

 

 

Takođe, treba podsetiti da je naša ekipa nedavno posetila ekipu Mladosti iz Omoljice, gde smo prisustvovali uspostavljanju saradnje omoljičkog kluba i AdmiralBeta, a uz navedeno razgovarali smo sa trenerom Petrom Divićem koji nam je izneo klupske planove za naredni period. Kako je protekla poseta "Nižih liga" ekipi Mladosti, možete pogledati OVDE.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading