KADA NE IDE, TRENERI PRVI STRADAJU: Šok terapija treba da probudi ekipu - malo je vremena da se nadoknadi propušteno!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.04.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo više se od ekipe očekivalo.

KADA NE IDE, TRENERI PRVI STRADAJU: Šok terapija treba da probudi ekipu - malo je vremena da se nadoknadi propušteno!

Foto: FK Mačva 1929 Bogatić

Fudbaleri Mačve 1929 iz Bogatića tokom prethodne 2022/23 sezone bili su članovi Srpske lige Zapad i očekivalo se da će u aktuelnoj godini biti jedni od glavnih kandidata za povrtak u treći stepen srpskog klupskog fudbala.

 

Tokom prethodne jeseni i pored promenljivih rezultata sastav iz Bogatića je ostvario solidnu bodovnu zalihu koja im je omogućavala da u odlučujuće prolećne borbe uđu sa mogućnošću da se bore za sam vrh tabele, ali je nastavak takmičenja doneo neočekivana ostvarenja.

Naime, ekipa Mačve 1929 je u prva četiri prolećna kola ostvarila po jednu pobedu i remi i dva poraza, a na navedeno su se nadovezala još dva rezultatske neupseha u samo tri dana (poraz od lajkovačkog Železničara 1:3 i remi sa Ribnicom iz Mionice 3:3), što je crveno-crne dovelo u situaciju da je ugrožen i plasman u plej-of fazu takmičenja.

Usled svega navedenog, par sati nakon već pomenutog remija na domaćem terenu sa ekipom mioničke Ribnice, doneta je odluka o prekidu saradnje sa dosadašnjim trenerom Željkom Miloševićem.

Tim povodom, klub se javnosti obratio kratkim saopštenjem:

- Fudbalski klub Mačva 1929 obaveštava javnost da Željko Milošević više nije šef stručnog štaba našeg kluba. Ovim putem želimo da se zahvalimo Željku na svemu što je učinio za naš klub.

Foto: FK Mačva 1929 Bogatić

Može li klub iz Bogatića da ostvari zacrtane ciljeve?

 

Pred čelnicima kluba je sada težak zadatak da pronađu adekvatno rešenje za upražnjenu klupu, a vremena za razmišljanje je sve manje. Naredni susret na programu je već u nedelju 21. aprila, a nakon njega klub iz Bogatića će imati još samo jdnu priliku da sebi obezbedi plasman među šest najboljih ekipa Zone Kolubarsko-mačvanske.

Preostali mečevi protiv OFK Divaca i OFK Osečine daće odgovor na pitanje može li se sastav iz Bogatića vratiti na mesto koje mu svakako pripada.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading