NEUSPEH U DERBIJU KOŠTAO GA JE POSLA: Borba za titulu predstavlja nemoguću misiju - dok teorija postoji, predaje neće biti!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.04.2024

23:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukovodstvo kluba će morati brzo da reaguje...

NEUSPEH U DERBIJU KOŠTAO GA JE POSLA: Borba za titulu predstavlja nemoguću misiju - dok teorija postoji, predaje neće biti!

Foto: FK Budućnost Runjani

U vikendu za nama odigran je veliki derbi Opštinske lige Loznica - "grupa A" u kojem je ekipa Budućšnosti iz Runjana, drugoplasirani tim na tabeli, dočekala lidera ovosezonskog šampionata Vuk iz Tršića.

 

Zahvaljujući prethodnim rezultatima, Budućnost j stigla u situaciju da trijumfom u velikom derbiju može, ne samo preuzeti lidersku poziciju, već praktično i stići do šampionskog pehara i izvesnog plasmana u viši rang takmičenja Međuopštinsku ligu Jadar.

Čak 300 ljubitelja fudbala koliko se okupilo na stadionu Fudbalskog kluba Prva Iskra u Runjnima, moralo je da sačeka drugo poluvreme kako bi uživalo u golovima.

Domaćin je do velike radosti i rezultatske prednosti stigao u 57. minutu kada je mrežu golmana Nemanje Dragićevića, zatresao Stefan Spasojević. Minimalnom prednošću fudbalera Budućnosti ušlo se u sam finiš meča, kada gosti iz Tršića u samo pet minuta u potpunosti šokiraju domaće igrače i navijače. Prvo je u 80. minutu Siniša Tešić poravnao rezultat, igrač koji je samo četiri minuta ranije ušao u igru, da bi se pet minuta kasnije u listu strelaca upisao i Srđan Dragićević.

Činilo se da će ekipa Vuka iz Tršića uspeti da stigne do kompletnog plena na terenu velikog rivala, ali je u 87. minutu Igor Stefanović postigao pogodak koji produžava kakvu takvu nadu u borbi ua vrh tabele.

Foto: FK Budućnost Runjani

Detalj sa velikog derbija u Runjanima

 

- Opštinska liga Loznica - "grupa A", 12. kolo:

Budućnost (Runjani) - Vuk (Tršić) 2:2 (0:0)

Strelci: S. Spasojević u 57. i I. Stefanović u 87. minutu za Budućnost; S. Tešić u 80. i S. Dragićević u 85. minutu za Vuk

Stadion: FK Prva Iskra, Runjani

Gledalaca: 300

Sudija: Saša Dimitrijević

Žuti kartoni: Č. Stefanović, M. Ilić, D. Sekulić, N. Manojlović (Budućnost); F. Lazić, D. Mihajlović (Vuk)

Budućnost (Runjani): Manojlović, Subotić, Stanimirović, Sekulić, Č. Stefanović (Jokić), Mi. Mićić, Krstić, I. Stefanović, Ma. Mićić, Spasojević, Ilić.

Vuk (Tršić): N. Dragićević, S. Dragićević (Manojlović), Mihajlović, Ne. Matić, V. Matić (Tešić), Lukić, Ni. Matić, M. Matić, Simić, Vasiljević, Lazić (Mijailović, Karajčić).

Međutim, dani nakon velikog derbija nisu potvrdili krilaticu da je "dan pametniji od večeri", tako da je šef stručnog štaba Budućnosti Dragan Aćimović, "nakon prespavane noći" odlučio da podnese neopozivu ostavku i trenersku poziciju zeleno-belih preputi nekome ko će probati da skipu dovede do šampiosnke titule.

Pred rukovodstvok Budućnosti je sada težak zadatak da pronađe adekvatno rešenje za upražnjenu poziciju šefa stručnog štaba, s obzirom da ekipu već u nedelju 21. aprila očekuje gostovanje ekipi lozničkog Respekta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading