NAVIJAČI NOVOG PAZARA ZGROZILI SRBIJU! Odvratni povici na račun ubijenih "grobara"!

Autor: M. M.

Sport

08.04.2024

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal u Humskoj.

NAVIJAČI NOVOG PAZARA ZGROZILI SRBIJU! Odvratni povici na račun ubijenih "grobara"!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana lako su pobedili Novi Pazar u Humskoj rezultatom 2:0 (1:0) u okviru meča 29. kola Superlige Srbije i ostali u trci sa Crvenom zvezdom za šampionsku titulu. 

Crno-beli uoči poslednjeg kola ligaškog dela sezone zaostaju za večitim rivalom četiri boda, ali će u trećem ovosezonskom večitom derbiju 20. aprila biti u prilici da smanje bodovni deficit.

Ipak, dan nakon trijumfa nad timom iz Raške oblasti, i dalje se priča o dešavanjima na tribinama drugog po veličini stadiona u zemlji. Naime, na utakmicu je iz Novog Pazara stiglo nekoliko desetina pristalica gostiju, koji su zgrozili Srbiju svojim skandaloznim ponašanjem. Oni su tokom meča na odvratan način provocirali navijače Partizana tako što su vređali njihove mrtve saborce.

U pitanju su Ivan Perović i Demir Jukić.

- J.... vam mrtvog Ivana - glasila je jeziva pesma, posle koje je usledio nastavak:

- J.... vam mrtvog Demira, nastavili su da pevaju navijači gostujućeg tima koji se zovu Torcida Sandžak.

Ovo nije prvi put da navijači Novog Pazara imaju uvredljive poruke, a zbog svojih skandaloznih ispada često su zatvarane tribine njihovog stadiona. 

Novom Pazaru je do kraja ligaškog dela ostalo domaćinstvo niškom Radičkom 14. aprila, dok će Partizan istog dana gostovati Čukaričkom na Banovom Brdu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading