DOBRE VESTI ZA GROBARE! Besplatno protiv Novog Pazara!

Autor: M. M.

Sport

04.04.2024

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč je na programu u nedelju.

DOBRE VESTI ZA GROBARE! Besplatno protiv Novog Pazara!

Foto: republika.rs

Fudbalski klub Partizan probaće u nedelju protiv Novog Pazara da pobedi i ostane u trci za šampionsku titulu. Nakon kasne pobede protiv Voždovca u gostima nedavno (3:2), će na svom terenu pokušati da se približe večitom rivalu Crvenoj zvezdi koja ima četri boda viška.

A klub iz Humske obradovao je svoje navijače zbog odluke na nedeljnu utakmicu 29. kola Superlige Srbije ulaz bude besplatan, s tim da svi gledaoci moraju imati svoju ulaznicu.

Kako je saopšteno, besplatne ulaznice se mogu preuzeti od petka od 10 časova na lokacijama koje su objavljene na sajtu kluba, a preuzimanje ulaznica na blagajnama stadiona Partizana počinje u nedelju od 14 časova i odvijaće se do početka utakmice.

Ističe se da jedna osoba može preuzeti najviše četiri ulaznice uz lični identifikacioni dokument. Dodaje se da shodno Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama Republike Srbije, lica mlađa od 16 godina ne mogu sama kupiti/preuzeti ulaznicu niti biti na stadionu bez pratioca.

Utakmica između Partizana i Novog Pazara igra se u nedelju od 20 časova u Beogradu. 

U ostalim mečevima pomenute runde za vikend sastaju se Železničar - Vojvodina, TSC - Čukarički, Radnički 1923 - Spartak, Radnik - Crvena zvezda, Radnički Niš - Voždovac, IMT - Napredak i Javor - Mladost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading