PARTIZANU STRANCI KOLO VODE, A SRBI GA SPASAVAJU: Crno-beli sve više zavise od domaćih fudbalera

Autor:

Sport

04.04.2024

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv Voždovca heroji bili Stojković, Baždar i Filipović, a pre njih i drugi saigrači.

PARTIZANU STRANCI KOLO VODE, A SRBI GA SPASAVAJU: Crno-beli sve više zavise od domaćih fudbalera

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana savladali su Voždovac u gostima sa 3:2 u 28. kolu Superlige i tako ostali u trci sa Crvenom zvezdom za titulu, mada tim sa Marakane i dalje ima četiri boda prednosti. Do sva tri boda izabranici Igora Duljaja došli su u 93. minutu pogotkom Aranđela Stojkovića, dok su i preostala dva gola dali domaći fudbaleri Aleksandar Filipović i Samed Baždar.

I upravo je to postao šablon Partizana ove sezone. Najbolji strelci kluba jesu Mateus Saldanja, Bibras Natho i Gajas Zahid, ali kad gok je gusto spasioci su domaći fudbaleri. Naime, da nije bilo pomenute trojice šampionska trka bi verovatno bila završena na stadionu na krovu tržnog centra, ali i ranije su domaći fudbaleri donosili važne bodove.

Foto: Starsport

Nemanja Nikolić

Tako je Nemanja Nikolić golom u 84. minutu doneo bod Partizanu na gostovanju Mladosti u Lučanima i sprečio veliku bruku. Mada ni remi nije neka uteha jer je upravo posle njega Zvezda pobegla. Protiv Radnika je spasilac bio kapiten Svetozar Marković za pobedu sa 2:1. A to mu nije bio prvi put da daje važne golove.

Jesenas, dok je Partizan još bio u prenosti i ređao sa pobedama, jednu važnu mu je doneo mladi Mihailo Ilić i to protiv Čukaričkog sa 2:1. Takođe, Baždar je postizao još važnih golova, ali je i golman Aleksandar Jovanović bio često spasilac. Tako je bilo u 172. večitom derbiju, jer da nije bilo njega Zvezda bi sigurno ubedljivo slavila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading