GOL ZA SUPRUGU I SINA: Fudbaler Partizana ponosan posle pobede

Autor:

Sport

04.04.2024

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli preživeli Voždovac, pa najavljuju nove trijumfe.

GOL ZA SUPRUGU I SINA: Fudbaler Partizana ponosan posle pobede

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana savladali su na gostovanju ekipu Voždovca rezultatom 3:2 u okviru 28. kola Superlige Srbije. Golove za Partizan su postigli su Samed Baždar u 39. minutu, Aleksandar Filipović (74), a onda vredan tri boda bio je delo Aranđela Stojkovića u 93. minutu. Iako nije on rešio meč, gol je posebno bio značajan Filipoviću.

Foto: Starsport

Veliko slavlje igrača Partizana

- Nisam nekoliko utakmica igrao, tako da je ovo bila šansa za mene. Znali smo da će biti težak  meč, s obzirom da igramo na ovakvom terenu sa veštačkom podlogom, gde nemamo prilike ni da treniramo. U prvom poluvremenu jesmo postigli gol, ali se nismo najbolje snašli. Ipak, najbitnije je da smo svi dali sve od sebe i da smo pobedili. Uvek imamo snage, zato što verujemo u sebe. Verujemo u ovaj tim i znamo da uvek možemo da okrenemo utakmicu. Gol posvećujem supruzi i sinu. Dao sam gol posle prekida i veoma sam srećan - rekao je Aleksandar, pa se osvrnuo na novu utakmicu sa Voždovcem u sredu, ali u Kupu Srbije:

- Sada ćemo igrati na domaćem terenu, pa će biti lakše.

Ekipa Voždovca se dva puta vraćala u igru, ali u trećem minutu sudijske nadoknade neverovatnim golom Aranđela Stojkovića, Partizan je ostvario izuzetno važnu pobedu. O svom evrogolu, ali i o samoj utakmici, Stojković je govorio neposredno nakon meča.

- Zaita je odličan gol. Tako se namestilo. Krenuli smo u kontru, a ja sam od početka te akcije trčao iz drugog plana, iza svih. Nadao sam se da će mi ta lopta doći. Na kraju je došla i ja sam pogodio. Dva puta smo sticali i gubili tu prednost. Jako je teško vratiti se u život posle primljenog pogotka. Obično snagu dobije ta ekipa koja postigne pogodak. Mi smo, ipak, pronalazili dodatni motiv, dodatnu snagu i uspevali da tri puta povedemo na ovoj utakmici - kazao je Stojković, pa pohvalio Baždara:

Republika

Foto: Starsport

Samed Baždar

- Najvažnije je što smo mi upisali pobedu! Bilo ko da je postigao taj pogodak - značilo bi. Jako važna pobeda, ali sada je fokus na utakmici protiv Novog Pazara. Cilj je fokusirati se. Baždar je ušao u odličnu formu. Postiže golove i to je najvažnije za jednog napadača, posebno kada je tako mlad. Želim mu da nastavi kako je i započeo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading