POPARA IZ RERNE: Ukućani će stajati u redu za još, najbolji način da iskoristite STARI HLEB

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najukusniji način da spremite ovo jelo, oduševiće vas!

POPARA IZ RERNE: Ukućani će stajati u redu za još, najbolji način da iskoristite STARI HLEB

Foto: YouTube/Kuhinja Valentina Mašković

Sećate li se mirisa bakine kuhinje i ukusa omiljenih poslastica iz detinjstva? Evo jednog recepta koji će vam pružiti osećaj nostalgije, ali na malo drugačiji način. Ovaj jednostavan recept kombinuje tradicionalni ukus prepečenog hleba sa sočnim sirom i kremastom pavlakom, pružajući vam savršenu mešavinu tekstura i ukusa. Ovaj recept je idealan za brzi ručak ili večeru, a može poslužiti i kao sjajan prilog uz razna jela.

U nastavku pogledajte recept koji će vam se sigurno dopasti. Spremite ga za doručak ili večeru, zasigurno nećete pogrešiti za šta god da se odlučite.


Sastojci:
  • stari hleb
  • pavlaka za kuvanje
  • jogurt
  • sir
  • margarin
  • kačkavalj

Foto: YouTube/Kuhinja Valentina Mašković

Zapečena popara


Priprema:

Rernu zagrejte na 180 stepeni. Stari hleb isecite na kockice pa poređajte u nauljen pleh. U jednoj posudi umutite pavlaku za kuvanje i jogurt, pa prelijte kockice hleba. Ostavite da tako odstoji 10 minuta. Zatim rasporedite sir, pa dodajte margarin. Pecite oko 15 minuta, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Izvadite pleh, pospite rendani kačkavalj pa zapecite još 5 minuta, da se kačkavalj otopi. Prijatno!

Neka vam ovaj recept bude podsetnik na tople i ukusne obroke iz detinjstva, ali i podsticaj da eksperimentišete sa tradicionalnim receptima na potpuno novi i kreativan način. Uživajte u pripremi i deljenju ovog jedinstvenog recepta sa svojim najdražima!

Uživajte!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading