IGOR DULJAJ ZADOVOLJAN POBEDOM: Publika je IMALA ŠTA da vidi!

Autor:

Sport

03.04.2024

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ono što je najvažnije osvojena su tri boda", istakao je strateg Partizana.

IGOR DULJAJ ZADOVOLJAN POBEDOM: Publika je IMALA ŠTA da vidi!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana savladali su u gostima Voždovac u 28. kolu Superlige Srbije rezultatom 3:2. 

U crno-belom taboru bilo je uspona i padova, a sva tri gola postigla su tri različita igrača. Strelci su bili Samed Baždar (39'), Aleksandar Filipović (74') i Aranđel Stojković (90+2'), ispostaviće se heroj ovog meča. 

Posle utakmice, svoj komentar o meču dao je strateg "parnog valjka", Igor Duljaj. On je istakao da je uživao u uzbudljivoj utakmici, ali i da su tri boda ono što je najvažnije za Partizan u ovom trenutku. 

- Čestitam ekipi Voždovca, igrali su stvarno odlično. Igraju otvoreni fudbal, mlada ekipa i trener. Nisu imali pritisak kao mi, imperativ pobede. Mislim da je pet golova bilo dobro za publiku, imali su šta da vide. Čestitam mojim igračima na karakteru, vratili su se - rekao je nekadašnji fudbaler Šahtjora iz Donjecka i nastavio u dahu:

Foto: FK Partizan

Igor Duljaj

- Ono što je najvažnije osvojena su tri boda i publika je mogla da uživa u lepim preokretima. Naravno ne smem da zatvorim oči na greške u odbrani, ali sve je to normalno. Imamo mladog Kovačevića koji će da raste, tako da... Tri boda! To je to, ova utakmica je za mene završena.

Partizan ova pobeda stavlja u daleko povoljniju poziciju, pa će tako sada biti drugi na samo bod zaostatka od Zvezde, ali i sa utakmicom više. Što se Voždovca tiče, on se nalazi na 11. mestu i nema velike šanse da se domogne plej-ofa. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading