IGRAČ NAM NOĆU NE SPAVA I NE PIJE VODU! Duljaj iznenadio izjavom posle pobede!

Autor:

Sport

30.03.2024

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važna pobeda u Humskoj.

IGRAČ NAM NOĆU NE SPAVA I NE PIJE VODU! Duljaj iznenadio izjavom posle pobede!

Foto: Starsport

Nakon što je Crvena zvezda slavila u Ivanjici, Partizan je bio primoran da slavi u Humskoj nad Spartakom - i uspeo je. Odigrao je vrlo neinteresantnu utakmicu, ali je trijumfovao zahvaljujući Samedu Baždaru koji se odlično snašao u 21. minutu posle loše intervencije golmana Spartaka Vulića i sproveo loptu u mrežu za veliku radost Igora Duljaja i stručnog štaba. 

Od tog momenta pa sve do kraja susreta nismo videli ozbiljniju priliku, barem ne ispred gola gostiju. Subotičani su zbili redove u drugom poluvremenu i ozbiljno pripretili golu Partizana, međutim tandem Jovanović-Kovačević bio je neprobojan zid za Lalatovićeve igrače. Na kraju su se domaći grčevito branili u svom šesnaestercu, ali su uspeli da izvojevaju preko bitnu pobedu u borbi za povratak na šampionski tron.

Republika

Foto: Starsport

Partizan - Spartak

Svestan je bio i trener crno-belih Igor Duljaj da igra nije bila zadovoljavajuća.

– Ako se uzme u obzir da nismo pobedili u prethodne tri utakmice, bilo nam je teško na psihološkom planu. Navikli smo navijače na dobru igru, ali danas nam je bilo mnogo važno da pobedimo. Mnogo smo žurili iz nekog straha. Dozvolili smo dosta prekida protivniku. Mogli smo dosta bolje u završnici, ali nismo iskoristili kontre. Pobeda, 1:0, to je najvažnije – rekao je Duljaj, a potom i prokomentarisao činjenicu da su neki igrači morali da budu zamenjeni neplanirano usled grčeva:

- Zahid ne spava noću, ne pije vodu. Kod njega je tako zbog religije. Zato je zamenjen, zbog grčeva – završio je trener Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Maricic aleksandar

30.03.2024 21:13

Postoji infuzija.... Pola premijer lige je na infuziji...