Tomović želi da POKRENE TUŽBU protiv MAJKE: Vladimir očajan zbog onoga što je zatekao u kući! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.10.2022

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Tomović napravio je potez koji je sve zabavio!

Tomović želi da POKRENE TUŽBU protiv MAJKE: Vladimir očajan zbog onoga što je zatekao u kući! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši zadrugar i rijaliti zvezda Vladimir Tomović, objavio je sliku iz detinjstva na kojoj je izgledao potpuno drugačije, nakon čega je zbio šalu na sopstveni račun. 

 

Tomović je bio ošišan na čuvenu frizuru "pečurku", što mu je danas smešno, te se na taj račun našalio i požalio na svoju majku koja je očigledno bila zadužena za ovo "remek delo".

- Ima li neko da pokrene tužbu protiv moje majke za ovaj zločin? Ja srca nemam, ali neko od vas ako je voljan, značilo bi mi. Ona mora da odgovara za ovu "frizuru" - napisao je on.

Republika

Foto: Instagram.com

Vladimir Tomović Instagram

 

Vlada danas izgleda potpuno drugačije. Kratka kosa i brada su njegov zaštitni znak, kao i mišići po telu, na koje su pale mnoge zadrugarke.

Podsetimo, Tomović je nedavno bio u poseti Beogradu, nakon letnje pauze, a povod je bio divan. Tom prilikom Tomović se oglasio za Republiku i prokomentarisao najnovija dešavanja u Zadruzi, kao i da li će se naći na imanju u Šimanovcima. 

Republika

Foto: Instagram.com

Vladimir Tomović Instagram

 

- Došao sam u Beograd, drug mi je dobio sina, pa se slavilo celu noć, bili smo u provodu, vi znate da je volim Beograd, da je on meni u srcu. Što se Zadruge tiče, ne znam, jak sam ja igrač za one tamo, tako da neću ući, pošto ja nikome ne ližem g**cu. Trenutno sam ovako privatno u Beogradu, nadam se da smem to, ne mora uvek biti nešto - rekao je Tomović za Republiku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading