ODLIČNA VEST IZ PRAGA! Odložena odluka O NAFTI! Vučićeva borba dala rezultat!

Autor:

Vesti

06.10.2022

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u svom obraćanju iz Praga rekao je da je odluka po kojoj naša zemlja ne može da uvozi naftu putem Jugoslovenskog naftovoda odložena.

ODLIČNA VEST IZ PRAGA! Odložena odluka O NAFTI! Vučićeva borba dala rezultat!

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

Vučić je objasnio da odlaganje odluke o nafti ne znači da postoji obrazloženje zašto postoji hrvatska inicijativa da Srbija ne dobije energent iz JANAF-a.

- Odluka o nafti je odložena do 1. decembra, ali ne postoji racionalno objašnjenje za hrvatsku intervenciju, sem zato sto sam hteo da idem u Jasenovac - rekao je predsednik i dodao:

- Niko nas danas nije kritikovao, ali pretpostavljam da će na drugim sastancima to biti tema. Što se tiče onih koji su bili na našoj strani povodom zabrane uvoza nafte, jer sam ja pokrenuo tu temu, Rumen Radev je rekao "ja ne podržavam ovo što se radi Srbiji, to nije fer". Razgovarao sam i sa kancelarom Šolcom o tome, on je rekao  "vidite šta se tu dešava". Ostao sam posle sa njegovom savetnikom. I Micotakis je to uvrstio čak i u završnicu svog govora i hvala mu na tome. Neću ništa da govorim sad, više ću o tome u subotu kad budem znao sve činjenice, ne volim ja to unapred da pričam. Borimo se. Moje "možda" vredi više nego nečije "sigurno". 

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading