Srpska pevačica izabrala DEDU za NOVOG DEČKA: Dunja Ilić pokazala prvi put kako joj izgleda partner, skroz je SED, ima i staračke pege!

Autor:

Zabava

06.10.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dunja Ilić ponovo šokirala izborom novog dečka!

Srpska pevačica izabrala DEDU za NOVOG DEČKA: Dunja Ilić pokazala prvi put kako joj izgleda partner, skroz je SED, ima i staračke pege!

Foto: instagram.com/ddunia_

Pevačica Dunja Ilić (30), pre tri godine je prolazila kroz tešku životnu situaciju kada je pokušala sebi da oduzme život, ali izgleda da ju je ljubav vratila na pravi put. Naime, ona je podelila fotografiju na kojoj je sa svojim novim dečkom sa kojim je otpočela zajednički život, a po svemu sudeći, u pitanju je dosta stariji gospodin od nje. 

Naime, sve je počelo misterioznom fotografijom na Instagramu, na kojoj se vidi kako se drži sa muškracem za ruku, a njen komentar poveo je polemiku da je u pitanju dosta stariji muškrarac. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dunja Ilic (@wicked.one91)

 

- Neki novi momenti. Srećna - napisala je Dunja u opisu fotografije. 

Nešto kasnije, na Instagram storiju Dunja je objavila set fotografija na kojima se ljubi sa starijim čovekom, koji je potpuno sed.

Ona je preko njegovog lica stavila stiker srca, zbog čega su svi pomislili da je u pitanju novi dečko, sa kojim je pronašla romansu i ljubav, za kojom je oduvek težila.

Podsetimo, Ilićeva je nedavno izašla iz jedne veze, koja se neslano završila, a i taj muškarac bio je poprilično stariji od nje, na šta se ona već oglasila na Instagramu. 

- U suštini vezu prekinuti ako se pobijete 3 puta za 15 dana - objasnila je Dunja. 

Republika

Foto: instagram.com/dunya_mithra

Dunja Ilić Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading