Pokušala da se UBIJE, pa sreću našla pored NJEGA! Pevačica započela život sa svojim STARIJIM dečkom, pa otkrila koliko ima GODINA! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.08.2022

07:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dunja Ilić započela zajednički život sa novim dečkom.

Pokušala da se UBIJE, pa sreću našla pored NJEGA! Pevačica započela život sa svojim STARIJIM dečkom, pa otkrila koliko ima GODINA! (FOTO)

Foto: instagram.com/sasha_ivanovna

Pevačica Dunja Ilić (30), pre tri godine je prolazila kroz tešku životnu situaciju kada je pokušala sebi da oduzme život, ali izgleda da ju je ljubav vratila na pravi put. Naime, ona je podelila fotografiju na kojoj je sa svojim novim dečkom sa kojimje otpočela zajednički život i to u Bosni i Hercegovini.

– Ti si ljubav mog života! Naš svet! – napisala je Dunja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dunja Ilic (@wicked.one91)

 

– Prvi dan zajednickog života sa mojim 16 godina starijim dečkom, nikakvih 30 ni pi**e materine! Ljubav – navela je ona, tvrdeći da njen partner nije duplo stariji od nje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dunja Ilic (@wicked.one91)

 

Podsetimo, Dunja je 2019. godine bila u žiži javnosti i skandala kada je u lajv prenosu na Instagramu pokušala sebi da oduzme život.

– Zlostavljana sam od svoje pete godine. Kada sam išla sa ocem i sa njegovom tadašnjom devojkom na jedno putovanje, ona je komentarisala kako je njegov odnos prema meni klasičan incest i boleština. Ja i danas verujem da je moj otac imao neke emocije prema meni koje nisu u skladu sa očinskim. Umreću, ništa nemam da izgubim – rekla je Dunja tad i potom priznala da sumnja u to da su njeni roditelji zaista njeni, te da je usvojena.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading