MILAN STANKOVIĆ POSTAO KAMIONDŽIJA! Pevač se povukao u medijsku ilegalu, pa započeo novi BIZNIS!

Autor:

Zabava

13.08.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Milan Stanković se povukao u medijsku ilegalu, nastupe gotovo da nema, a muzikom će, izgleda, da se bavi samo za svoju dušu.

MILAN STANKOVIĆ POSTAO KAMIONDŽIJA! Pevač se povukao u medijsku ilegalu, pa započeo novi BIZNIS!

Foto: instagram.com

Milan Stanković

Kako saznaje Republika, Stanković je u Čikagu razradio biznis s transportom, koji mu se baš lepo razvija, a našao je i način kako da privuče radnike.

Foto: printskrin instagram

U Americi mu sinula ideja

- Milan je još u martu otvorio kompaniju za transport u Americi. Imao je samo jedan kamion kad je započeo posao u Čikagu, a sada ih ima već desetak. Firma mu lepo napreduje, a i zaposleni su veoma zadovoljni - priča izvor blizak nekada veoma popularnoj zvezdi "Granda" i nastavlja da objašnjava kako je uspeo da pridobije radnike za sebe:


- Vozači pričaju da im je Stanković nudio mnogo više novca od ostalih vlasnika da bi pristali da rade za njega.

 

Republika

Foto: Profimedia

Startovao s jednim kamionom

 

Inače, on je na ideju o poslu auto-prevoznika došao kada je pre dve godine nekoliko meseci proveo u SAD.


- On bukvalno iz Beograda vodi ceo biznis, od kog sada već ozbiljno zarađuje. Napravio je dobar tim i s obzirom na to da su mu i radnici zadovoljni, nema razloga da mu i posao ne cveta - zaključuje naš sagovornik.

Foto: Instagra.com

Milan Stanković

 

Ovim povodom smo pokušali da stupimo u kontakt s pevačem, ali nam se on nije javio.


Podsećanja radi, Milan Stanković široj javnosti postao je poznat kao učesnik "Zvezda Granda", a matičnu kuću je napustio nakon sukoba koji je imao sa Sašom Popovićem posle učešća na Evroviziji 2010. Naime, tadašnji direktor "Granda" mu je zabranio da radi zbog navodnog kršenja ugovora koji je potpisao s produkcijom, a mladi pevač je skupo platio slobodu jer je za raskid saradnje morao da iskešira 50.000 evra.


- Moram da napomenem da sam tada doživeo linč i imao zabranu u svakom smislu - muzički, medijski, koncertno, produkcijski, tržišno. Bilo mi je mnogo teško, a sa ove distance mogu da kažem samo da sam izašao kao pobednik - govorio je kasnije Stanković o svom odlasku iz "Granda".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nadezda

26.09.2022 19:05

Sve naj bolje, kada ce mo opet da Vas cujemo pevati ???