Severina se potpuno ZAPUSTILA: Nakon PIVSKOG stomaka, pevačica pokazala CELULIT I MASNE NASLAGE! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.08.2022

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čini se da je poznata hrvatska pevačica rešila da zanemari svoje telo, pa u poslednje vreme sve češće možemo primetiti da kuburi sa viškom kilograma.

Severina se potpuno ZAPUSTILA: Nakon PIVSKOG stomaka, pevačica pokazala CELULIT I MASNE NASLAGE! (FOTO)

Foto: Instagram

Hrvatska pevačica Severina Vučković nekada je veoma vodila računa o tome kakve fotografije deli sa javnošću putem društvenih mreža, međuitim, čini se da više ne mari za to šta će neko reći za njen izgled.

Foto: Instagram

Severina

 

Naime, Severinini fanovi sve češće komentarišu kako ne znaju šta se desilo sa pevačicom, budući da često na nastupima pokazuje da je poprilično zapustila svoje telo.

Nakon što se nedavno na jednom koncertu pojavila u pripijenoj crnoj haljini u kojoj je do izražaja došao njen pivski stomak, ovog puta nije marila za to što se na probi pred koncert pojavila u svetlim pantalonama u kojima se ocrtavao celulit na zadnjici i butinama, a osim toga do izražaja su došle i masne naslage.

 

Ovaj prizor šokirao je mnoge, a još više iznenađuje činjenica da pevačica više uopšte ne vodi računa o tome u kakvom izdanju će se pojaviti u javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Leki

12.08.2022 20:27

Ne podnosim je, sto joj dajete na znacaju?