Lepa Brena PLAŠILA publiku u Budvi! Pevačica sa PIPCIMA na glavi i ogrtačem koji ju je ZAROBIO zaprepastila! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.08.2022

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Lepa Brena izmešala sve stilove, na sebe navukla sve od tila preko satena do bisera i cirkona

Lepa Brena PLAŠILA publiku u Budvi! Pevačica sa PIPCIMA na glavi i ogrtačem koji ju je ZAROBIO zaprepastila! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Lepa Brena

Pevačica Lepa Brena je na muzičkoj sceni već četiri decenije, ali se i u poznim godinama trudi da se izborii s konkurencijom, pa u želji da isprati trendove, ume do te mere da omane da uplaši i sopstvenu publiku.

Republika

Foto: ATA Images

Lepa Brena

Naime, Brena se na nastupu održanom u poznatoj diskoteci u Budvi pojavila u kostimu u kome je izgledala kao mitsko biće s pipcima na glavi. Imala je pretežak ogrtač, koji joj je ograničavao pokrete, što zbog njega samog, što zbog krune s pipcima, zbog koje nije mogla da pomeri glavu.

To sve je išlo u paketu sa šljaštećom haljinom od cirkona i bisera, uz koju je Brena nosila i satenske rukavice, na kojima su takođe bili našiveni cirkoni i biseri. Sve u kompletu odavalo je takav utisak da mnogi nisu mogli da gledaju u njenom pravcu jer se svetlost s reflektora prelivala na pevačici kao na disko-kugli.

Kada je shvatila da ne može nastaviti pevanje u ovakvom izdanju jer joj je sve odvlačilo pažnju i remetilo koncentraciju, Brena je prvo skinula ogrtač, a ubrzo posle toga zbacila je i krunu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading