Od OPATICE do bludnice: Seke Aleksić se vratila na FABRIČKA PODEŠAVANJA I ne prestaje da PROVOCIRA! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.08.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Publika naprosto odlepila za novom-starom Aleksićkom i ne želi više da gleda estradnu "sveticu", u koju se pretvorila otkako se udala i rodila decu

Od OPATICE do bludnice: Seke Aleksić se vratila na FABRIČKA PODEŠAVANJA I ne prestaje da PROVOCIRA! (FOTO)

Foto: S. Zakić

Folk pevačica Seka Aleksić u poslednja dva meseca promenila je ponašanje i stil, tačnije, kao da se vratila na fabrička podešavanja, pa sada opet podseća na onu Seku s početka karijere, kada je u njenoj blizini sve prštalo od seksepila.

Foto: S. Zakić

Seka Aleksić

Naime, sve je krenulo od slavlja njenog kolege Radiše Trajković Đani, kada se folkerka napila i pošteno izblamirala.

Foto: Printscreen/Društvene mreže

Seka Aleksić kod Đanijevog sina na svadbi

Dan posle, kada je pregledala snimke sa svadbe Đanijevog sina, oduševila se kako je zabavna bila, pa je očigledno rešila da nastavi da se tako raskalašno ponaša jer je zaključila da to odlično prolazi i kod njenih obožavalaca.

Foto: Printscreen/Društvene mreže

Seka Aleksić sa Zlatom Petrović kod Đanijevog sina na svadbi

Tih dana društvene mreže su preplavili snimci, slike i statusi Seke Aleksić, u kojima sa dozom humora komentariše svoje pijanstvo nakon toliko godina.

Foto: Printscreen/Društvene mreže

Seka Aleksić i Đani

Posebno je urnebesno bilo njeno nasrtanje na Zlatu Petrović, koju je i ljubila u usta, zatim padala na kolena, podizala Đanija, a onda pokazala i da je Aleksandra Prijović nervira jer što trezan misli, pijan govori, što rečima, to i mimikom.

Foto: instagram.com/seka_aleksic

Seka Aleksić peca

Videvši da je publika naprosto odlepila za novom-starom Sekom i da ne želi više da gleda estradnu "sveticu", u koju se pretvorila kako se udala i rodila decu, već narodsku ženu, kakvu su je i zavoleli i napravili je mega zvezdom, ona je rešila da olakša i njima, a očito i sebi.

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Seka Aleksić na nastupu

Seka se posle Đanijevog veselja oslobodila i počela da se ponaša onako kako joj prija. Bez ustezanja, glume džet-seta, glamura i svega onoga što većina, pa i ona doskora, radi na društvenim mrežama.

- Seka se oseća prelepo sada i proživljava druge tinejdžerske dane. Opuštena je, zeza se, a publika je u transu. Uželeli su se stare Seke. One koja je nosila šivene kostime, imala višak kilograma i nije je bilo briga šta će ko reći - kaže izvor blizak Aleksićki, te dodaje da jedino nije baš siguran šta o ovim novitetima misli njen suprug Veljko, koji je s njom navikao na miran porodičan život.

Foto: Instagram.com

Seka Aleksić zavodljivo leži na krevetu

Od tada do danas pevačicu smo mogli videti u različitim izdanjima koja podsećaju na onu nekadašnju seksi Seku. Počela je da se oblači provokativno, ide na pecanje odevena u večernju haljinu, doterana kao za nastup. Bez blama je otvorila teglu ajvara i jela je nasred aerodroma. Postavila je snimak na kom bez blama zavlači ruku u gaće i namešta bodi. Vatala se sa jednim od saradnika, kao da su ljubavni par, i sve to šerovala na društvene mreže.

Foto: Instagram.com

Seka Aleksić vozi traktor

Statirala je u poljima kukuruza, aludirajući na to da ona sada čuva useve i da nema šanse da ih neko pokrade.

Foto: printscreen/instagram.com/seka_aleksic

 

Vozila se u javnom prevozu, skockana od glave do pete. Usput, kako se čini, sve ovo podjednako zabavlja i Seku i njene fanove, ali i medije, koji svakodnevno očekuju da vide koje je sledeće ludilo koje će nam pevačica prirediti u narednoj objavi na Instagramu ili Tik-toku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading